18. avgust 2016.18. avg 2016.
OPŠTINA VLADIMIRCI: POKLONI POLAZNICIMA U ŠKOLU

RANČEVI ZA 133 PRVAKA

Drugi put za redom lokalna samouprava opštine Vladimirci i, brojni sponzori priredili su prvacima na bazenu pravi hepening uz podelu ranaca i školskog pribora. Gosti iz Kazneno popravnog doma Niš prikupili su i 4.000 svezaka i oko 200 bojanki a, u akciju se uključio i Amadeus bend značajnim doprinosom.
Uz roditelje i porodice prvaci su se tiskali i sa nestrpljenjem iščekivali darove a, potom, dugo razgledali. Dugo bi trebalo da se prenesu utisci ali sve bi moglo stati u hvala, tako svojstveno najmlađim učenicima iz 29 sela i same varošice.
- Lepa je ovo slika, ali je velika šteta što nije više prvaka da i budućnost ovih prostora bude izvesnija. Mi smo nastavili prošle godine započeto i zahvaljujemo se svima na pomoći. Veliki je gest gostiju iz Niša a uz pesmu eto širine i muzičara, umetnika Amadeus benda. Sve u svemu prdvečerje i veče za nezaborav, uz nadu da će nas sledeće godine biti više, bio je zadovoljan predsednik opštine Milorad Milinković.
Čelnici opštine uz goste, podelili su poklone uz dirljive scene, onima koji tek prave prvi korak u obrazovanju. Gosti su bili takođe iznenađeni lepotom druženja.
- Lepo je darovati, pomoći i pokazati lepoti bliskosti. Mi smo eto poželeli da budemo deo te priče i, ovde u prelepom ambijentu vidimo koliko smo dobra učinili. Pomoći deci ulažemo u budućnost i tu je svaka dalja priča suvišna, rekao je Aleksandar Grbović direktor KPZ Niš a, članovi orkestra Amadeus bend su bili oduševljeni slikom krcatog bazena.
- Kako ostati imun na ovu mladost koja dolazi. Bilo je neponovljivo gledati to oduševljenje i izuzetno nam je drago da smo deo te priče dobrote, rekoše za kraj sumiranja utisaka.
U neobaveznom delu uz sedeljku i tople pojedinačne priče svirali orkestri Kvadro i Amadeus bend. Za uporne i do dugo u noć, uz obećanje da će i bogatije biti narednih leta.
Iz OŠ “Jovan Cvijić“ iz Debrca i okolnih sela poklone su dobili: Lazar Arnautović, Marko Belanović, Marija Belanović, Jovana Drekić, Nevena Đokić, Sara Milošević, Vanesa Milenković, Marko Milanović, Katarina Nikolić, Uroš Nikolić, Milica Atevanović, Nikolina Topalović, Nemanja Mladenović iz Debrca, Nikola Simić iz Beljina, Lazar Todić i Nikolina Belovuković iz Mesaraca, Veljko Stojadinović, Marta Moračanin, Kristina Zečić iz Suvog sela, Irena Milisavljević, Ivan Mitrović, David Petrović, Manuel Petrović, Aleksandra Savić, Tamara Filipović, Novak Dročić, Lazar Stefanović iz Jazovnika, Nenad Živković, Vanja Živković, Nemanja Jović, Nikola Jović, David Kozmina, Luka Marić, Suzana Mojsilović, Jovana Mojsilović, Katarina Petrović, Tamara Pajić, Jovana Paležević, Nemanja Paležević, Branislav Radović, Branislav Radukić, Novak Stojadinović, Mihajlo Čokanović, Kristina Tularević, Slobodan Švabić, Valentina Vićentić iz Prova, Rade Ajdarić, Anđelina Ajdarić, Dragica Aničić, Jovan Josipović, Milan Janković, Igor Ramadani, Ognjen Todorović iz Zvezda, Nemanja Bogdanović, Nikola Mijatović, Igor Opanković, Matija Paležević, Bojana Simić iz Dragojevca, Kristina Petrović, Neda Urošević, Magdalena Kokanović i Stefan Simeunović iz Trbušca.
Nagrađeni iz OŠ “Žika Popović“ i seoskim školama su Darko Jović i Petar Petrović iz Bobovika, Marko Dabić iz Krnula, Filip Stevanović i Vojin Milovanović iz Matijevca, Filip Nešić iz Jalovika, Filip Filipović i Dimitrije Pavličević iz Skupljena, Damnjan Gajić i Luka Šević iz Vladimiraca, Ognjen Ranković iz Matijevca, Nemanja Krstić iz Vladimiraca, Anđela Matić iz Vukošića, Milica Ninković iz Belotića, Đurđina Marković iz Vladimiraca, Đina Stanić iz Mehovina, Aleksandra Obradović iz Belotića, Nebojša Nikolić i Sara Gajić iz Jalovika, Mina Švabić i Lena Vešović iz Vladimiraca, Sara Urošević iz Matijevca, Ognjen Marković iz Mrovske, Mihajlo Pantić iz Vladimiraca, Marko Ninković iz Matijevca, Uroš Jevtić iz Belotića, Lazar Mićić iz Kaone, Mihailo Filipović iz Vukošića, Milan Petrović iz Belotića, Emilija Ilić i Uroš Kovačević iz Vladimiraca, Anđela Simić iz Jalovika, Uroš Makević iz Skupljena, Petar Petrović iz Lojanica, Nikola Krstić iz Skupljena, Ivanka Milošević, Ognjen Isailović i Danijela Krsmanović iz Jalovika, David Ilić iz Lojanica, Uroš Stojić iz Vukošića, Dunja Mitrović iz Mehovina, Katarina Filipović iz Vukošića, Aleksandar Božić iz Vučevice, Jana Teodorović iz Vladimiraca, Marta Veselinović iz Lojanica, Uroš Blagojević Vukošić, Miloš Marinković, Nikola Gajić iz Jalovika, Sara Grujić i Emilija Ivanović iz Pejinovića, Milica Ilić iz Jalovika, Nemanja Lazarević iz Kaone, Anđela Lazarević i Lazar Jovanović iz Mehovina, Marina Kuzmanović iz Vukošića, Jovana Janković iz Kujavice, Vukašin Vuletić iz Krnula, Sava Nešić iz Vladimiraca, Jelena Gajić iz Riđaka, Marija Lazarević iz Vučevice, Strahinja Nikolić iz Belotića, Dejana Birmančević iz Skupljena.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa