25. avgust 2016.25. avg 2016.

PREOKRET ILI NASTAVAK

Domaćin nije dobro startovao u novoj sezoni i neophodan im je jedan dobar meč kako bi se tim pokrenuo. Gosti igraju bez greške i polako se nameću kao ozbiljan takmac za titulu. Ima i tradicija Radničkog motiviše rivala da teži pobedi, ali i obavezuje one koji nose njegov dres da čine isto
Jedna pobeda iz tri kola nije nešto što može i sme da zadovolji igrače i upravu šabačkog Radničkog. Derbi ne dolazi u dobrom trenutku, ali eventualna pobeda može biti prekretnica ka boljem. Kvalitet se dokazuje protiv najboljih, a u goste dolazi tim iz te kategorije.
Hajduk Stanko je svakako jedan od najboljih ekipa u ligi, a uz to su u izvanrednoj formi i njihovi rezultati nisu slučajnost. Mi nismo počeli dobro, pritisak raste, ali u derbiju moramo pokazati da smo pravi. Nikako da kompletiramo tim, ali bez obzira, samo o pobedi razmišljamo, iako znamo da nas čeka zahtevan meč - rekli su u šabačkom klubu.
Crnobarci puni optimizma dolaze u Šabac. Još ne preuzimaju breme sezonskog favorita, ali ne žele da prekidaju niz pobeda.
Zbog utakmice „Metaloplastike“, u kupu EHF, derbi Okružne lige biće odigran, dan kasnije od uobičajenog termina. Znak za početak biće dat, u nedelju, u 16 časova na terenu SRC „Zorka“.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa