25. avgust 2016.25. avg 2016.

CERIĆ NEZAUSTAVLjIV

FK “CERIĆ“ ““ FK “DUŠAN SILNI“ 4:1 (2:0)
Miokus. Gledalaca: 200. Gl. sudija: Mićić (Šabac), pomoćnici: Šašić (Šabac) i Milošević (G. Vranjska). Strelci: Đukanović u 10. Damnjanović u 45. Matić u 75. i Živković u 81. minutu za Cerić; Ivković u 78. za Dušan Silni. Žuti kartoni: Galonić, Janković i Pavlović (Cerić); Ivković, Popović, Lazarević.
CERIĆ: Budaković, Galonić, M. JANKOVIĆ, Pavlović, Đukanović, Lukić, Živković, Miljković, B. Janković (Bogdanović), Matić (Vraštanović), Damnjanović (Filipović).
DUŠAN SILNI: Mićić, Vasić, Čvorić, Ivković, Popović, Dojić (kap), Lazarević, Stojićević (Lazarević), Marković, Đukić (Antonić), Mitrović.
Protekla su samo tri kola, ali trenutno, ekipa iz Miokusa drži sve u svojim rukama. Daleko je kraj lige, ali “Ceriću“ pobedom protiv Dušana Silnog, put ka peharu deluje otvoren.
Već u 7. minutu derbija dosuđen je jedanaesterac u korist Cerića. Odluka Mićića izazvala je buru nezadovoljstva gostiju, ali je ostala na snazi. Đukanović je pogodio za 1:0. Usledila je otvorena igra na obe strane. Čekalo se poluvreme, kada je Damnjanović pogađa za 2:0 i psihički lomi Kameničane. Pokušao je “Dušan Silni“ da se vrati u meč. Jalova inicijativa nije dala rezultat, a nova dobra akcije domaćina omogućila je Matiću da uveća prednost. Tri minuta kasnije, Ivković rutinski smanjuje rezultat. “Dušan“ svim silama kreće u napad, no tačku na meč postavlja Živković evro golom za 4:1. Pokušali su gosti totalnom ofanzivom, ali umesto šansi pred golom Budakovića, “Cerić“ je, iz kontranapada stvorio još 4, 5 velikih prilika, no nepreciznost je onemogućila još ubedljiviju pobedu.
“Cerić“ u sledećem kolu gostuje u Vukošiću, dok u Kamenicu dolazi “Torpedo“ iz Lojanica.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa