21. oktobar 2010.21. okt 2010.
NAPUNI DO VRHA

ZELENA BANKA

Prošlog četvrtka u okviru akcije “Napuni do vrha“ Pireus banka gradu poklonila dva kontejnera i 40 kartonskih kutija za skupljanje papira. Donaciju je u ime građana Šapca primio gradonačelnik Miloš Milošević
Nakon Niša, Vršca, Kikinde i Požarevca postavljanjem kontejnera za odlaganje iskorišćenog papira ispred šabačke filijale Pireus banke i OŠ “Janko Veselinović“ Pireus banka je nastavila akciju “Napuni do vrha“ koju realizuje u saradnji sa Ministarstvom životne sredine i prostornog planiranja. Gradskoj upravi i OŠ “Janko Veselinović“ ovom prilikom dodeljeno je po 20 kartonskih kutija za kancelarijsko odlaganje upotrebljene hartije.
U ime građana donaciju je primio gradonačelnik Miloš Milošević koji je ovom prilikom napomenuo da se kvalitet života meri izglednom životne sredine, a da je u Šapcu po ovom pitanju u toku protekle decenije dosta urađeno. Međutim, da bi se jedna sredina dobro sačuvala i unapredila, po rečima Miloševića neophodna je saradnja gradske uprave sa privrednim subjektima, bankama, školama.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa