25. avgust 2016.25. avg 2016.
OŠ “NIKOLAJ VELIMIROVIĆ“ U SPLITU

DVE BRONZE I BEZBROJ USPOMENA

Mladi sportisti Osnovne škole “Nikolaj Velimirović“ imali su još jednu uspešnu sportsku sezonu, a ostvareni rezultati odveli su ih u Split, gde su predstavljali svoju školu i grad na Sportskim igrama mladih. Srce Dalmacije ugostilo je najuspešnije školarce ““ sportiste iz nekoliko država regiona, a tokom manifestacije nastupilo je više od 600 učesnika.
Šampioni Srbije u Malim olimpijskim igrama za uzrast drugog i trećeg razreda, “Nikolajevci“ pokazali su svoju veštinu u Hrtvatskoj, a osim mnogih lepih uspomena i novih poznanstava, uspomenu na Split čuvaće i dve bronzane medalje.
Fudbaleri rođeni 2005. godine i kasnije osvojili su treće mesto u malom fudbalu i bili najuspešniji tim iz Srbije, s“™ obzirom da su prve dve pozicije osvojile ekipe iz Slavonske Požege i Čapljine. Osim njih, u naš grad je stigla i jedna pojedinačna bronza. Petar Popović kroz cilj je prošao treći u trci na 60 metara. (2007. godište i mlađi).
U Dalmaciju su putovali: Nataša Vujović, Kalina Zarić, Anja Milinković, Lola Vasić, Lazar Cvejić, Vukašin Simić, Viktor Selenić, Filip Đurić, Rastko Stanojević, Petar Popović i Ognjen Alfirović, kao i profesorski tim: učitelj Milorad Milovanović, učiteljica Zorica Simić, koordinator projekta i nastavnik fizičkog vaspitanja iz OŠ „Nikolaj Velimirović“ Predrag Brajić, i realizator projekta/trener Bojan Nikolajević ispred projekta „Rasti Zdravo-sport u škole“.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa