4. novembar 2010.4. nov 2010.
ATLETIKA: U SUSRET PRELAZNOM ROKU

„KRALjIČINI“ ZLATNI DANI

Kraljica sportova vazda je imala i svoje svetle, ali i teške trenutke. Zlatni dani vezani su za imena: Dejana Bogićevića, Borka Antonića („Partizan“ i „Vožd“), sestara Mitrović („Partizan“ i „Vožd“), Slobodana Teodorovića („Partizan“ i „Crvena Zvezda“) i Saše Teodorovića („Partian“ i „Vojvodina“), a reč je o reprezentativcima velike Jugoslavije koji nisu nastupali za šabački klub. Poslednji u nizu je Nemanja Cerovac koji je trbuhom za kruhom otišao iz grada sportova. U susret prelaznom roku i glasinama da po mnogima trenutno najbolji atletičar Dušan Makević napušta Šabac trener Milisav Stanojčić tvrdi:
- Red je da šabačka deca ostanu ovde i ugled “kraljice“ sportova podižu u svom gradu. Makević će ostati, budite sigurni, hrabri nas, i obećanje ministra sporta, Sovranija Čonjagića, koji deli naše mišljenje uz punu podršku što raduje i sutrašnjicu Atletike u gradu. Čini je izvesnijom, veli Stanojčić a Dušan Makević dodaje:
- Vezan sam završnom godinom za Ekonomsku školu i ostajem sigurno u gradu pošto su mi svi planovi vezani za Šabac, otklanja nedoumice Makević i, stavlja tačku na sve glasine, a prelaznom roku u susret.
Ima li nade za “kraljicu“ sportova u gradu?

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa