8. septembar 2016.8. sep 2016.

U KOMŠILUK SA VRHA

Da bi se u fudbalu i sportu, uopšte, uspelo, potrebno je pobeđivati, osvajati bodove, ali i koristiti svaku priliku. To je uspelo ekipi iz Klenja. Neočekivano, prošlog vikenda, „Cer“ je odneo bodove iz Dobrića, a to je iskoristio „Duško“, zaseo na čelo Međuopštinske lige „Mačva“ i kao lider dočekuje komšijski derbi
Bogatić je jako blizu, lako je doći do njega, ali će misija uspešnog boravka srećnog povratka iz ove varošice biti teška za vodeći tim, teška, ali ne i neostvariva.
-Prepustili smo ulogu favorita drugima, a mi idemo uvek na pobedu i eto, sada smo prvi. Ovo je duel dve jake ekipe, komšijski derbi, te ne sme biti kalkulacija.“Milicionar“ je uvek u vrhu ove lige, obe pobede do sada ostvarili su na svom terenu i sigurno žele i naš „skalp“. Mi idemo hrabro, da se nadigravamo i priželjkujemo uspeh ““ ističe Radiša Jokić, sekretar FK “Duško“.
Klenjani samo u Metkoviću nisu slavili ove sezone, dok su Bogatinci vrlo ubedljivo, na svom terenu, savladali šabačke „Borac“ i „Proleter“. Nečija serija uspeha mora biti prekinuta. Pobeda ostavlja, odnosno vraća boljeg u borbu za vrh, a remiju će se najviše radovati u Dobriću. Meč na terenu u Bogatiću startuje u subotu od 16:00.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa