8. septembar 2016.8. sep 2016.
Škola fudbala „Crvena zvezda - Akademija RAĐ“

VIŠE OD SPORTA

Pravilan psiho-fizički razvoj dece, indentifikacija talenata i postizanje maksimalnih sportskih rezultata
Krajem ovog meseca navršava se dve godine postojanja fudbalske „Akademije RAĐ“iz Krupnja nastale sa ciljem stvaranja moderne i perspektivne škole fudbala sa kvalitetnim i organizovanim naučno-pedagoškim radom, koja brine o razvoju i rezultatima mladih sportista u opštini Krupanj. Septembra 2015. godine predstavnici „Akademije RAĐ“potpisali su ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Fudbalskim klubom „Crvena zvezda“ čime je krupanjska akademija postala jedna od 16 zvezdinih škola fudbala u Srbiji.
Škola fudbala „Crvena Zvezda Akademija RAĐ“okuplja preko 70 dečaka do 12 godina, podeljenih u grupe, koji odvojeno treniraju po metodologiji rada Škole fudbala „Crvena Zvezda“. Treninzi se organizuju u Krupnju na mini-pič terenu sa veštačkom travom, velikom travnatom fudbalskom terenu i sportskoj hali u zimskom periodu. Osnovni ciljevi rada Akademije su: socijalizacija, pozitivan zdravstveni uticaj, pravilan psiho-fizički razvoj dece, razvoj motivacije, samopouzdanja i radnih navika, tehničko-taktičko usavršavanje, indentifikacija talenata i postizanje maksimalnih sportskih rezultata.
Rezultati rada se ogledaju u stalnom povećanju broja članova, osvajanju velikog broja pehara i medalja na preko 20 turnira u Srbiji i Bosni i Hercegovini, zbog čega je Akademija za kratko vreme postala prepoznatljiva u širem regionu. Osvajanje odličja i učešća na turnirima u Futogu, Bijeljini, Šapcu, Loznici, Banovićima, Doboju, Zvorniku, Osečini, Banji Koviljači itd, izgradili su pozitivan imidž mlade škole fudbala iz Krupnja.
Tokom septembra vršiće se upis novih članova u „Akademiju RAĐ“, a ciljne grupe su generacije dece rođene u periodu od 2005. do 2012. godine, prvenstveno prvaci i predškolci. Tim povodom biće organizovan niz promotivnih aktivnosti kao što su podela flajera, reklamiranje putem lokalnih medija i interneta, inovativne promotivne aktivnosti, organizacija turnira, gostovanje u školama i vrtiću, kao i gostovanje predstavnika Crvene Zvezde u Krupnju.
D. Žugić

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa