Инфо

Берза

  • aero 1.682 ▼ -0,59%
  • alfa 33.605 ▼ -2,41%
  • gmon 1.595 ▼ -0,31%
  • jesv 5.150 ▲ 0,88%
  • niis 679 ▼ -0,73%
  • spru 810 ▲ 1,00%
  • svrl 600 ⚫ 0,00%
  • tgas 11.000 ⚫ 0,00%
  • thhm 235 ⚫ 0,00%
  • tlkb 2.700 ⚫ 0,00%
(8. септембар 2016.)
Школа фудбала „Црвена звезда - Академија РАЂ“

ВИШЕ ОД СПОРТА

Правилан психо-физички развој деце, индентификација талената и постизање максималних спортских резултата
Крајем овог месеца навршава се две године постојања фудбалске „Академије РАЂ“из Крупња настале са циљем стварања модерне и перспективне школе фудбала са квалитетним и организованим научно-педагошким радом, која брине о развоју и резултатима младих спортиста у општини Крупањ. Септембра 2015. године представници „Академије РАЂ“потписали су уговор о пословно-техничкој сарадњи са Фудбалским клубом „Црвена звезда“ чиме је крупањска академија постала једна од 16 звездиних школа фудбала у Србији.
Школа фудбала „Црвена Звезда Академија РАЂ“окупља преко 70 дечака до 12 година, подељених у групе, који одвојено тренирају по методологији рада Школе фудбала „Црвена Звезда“. Тренинзи се организују у Крупњу на мини-пич терену са вештачком травом, великом травнатом фудбалском терену и спортској хали у зимском периоду. Основни циљеви рада Академије су: социјализација, позитиван здравствени утицај, правилан психо-физички развој деце, развој мотивације, самопоуздања и радних навика, техничко-тактичко усавршавање, индентификација талената и постизање максималних спортских резултата.
Резултати рада се огледају у сталном повећању броја чланова, освајању великог броја пехара и медаља на преко 20 турнира у Србији и Босни и Херцеговини, због чега је Академија за кратко време постала препознатљива у ширем региону. Освајање одличја и учешћа на турнирима у Футогу, Бијељини, Шапцу, Лозници, Бановићима, Добоју, Зворнику, Осечини, Бањи Ковиљачи итд, изградили су позитиван имиџ младе школе фудбала из Крупња.
Током септембра вршиће се упис нових чланова у „Академију РАЂ“, а циљне групе су генерације деце рођене у периоду од 2005. до 2012. године, првенствено прваци и предшколци. Тим поводом биће организован низ промотивних активности као што су подела флајера, рекламирање путем локалних медија и интернета, иновативне промотивне активности, организација турнира, гостовање у школама и вртићу, као и гостовање представника Црвене Звезде у Крупњу.
Д. Жугић

Најновији број

20. септембар 2018.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa