15. septembar 2016.15. sep 2016.
MAČVANSKA OKRUŽNA LIGA ““ 6. KOLO

NIKOLIĆ DONEO BODOVE

FK „RADN. ŠABAČKI“ ““ FK „MAČVA“ (B) 2:1 (2:0)
Obe ekipe nisu startovale kako su se nadale ove sezone, ali nedeljni rezultat i dva vezana trijumfa, svakako Šapčane ostavljaju zadovoljnijim u ovom trenutku.
Pobeda drugog najstarijeg šabačkog fudbalskog kluba bila je minimalna, ali svakako zaslužena. Već u 9. minutu, Marko Nikolić strpljivo je čekao, a potom i odlično iskoristio nesporazum golmana Mačve Pejovića i Andrića i svoj tim doveo u prednost. Kada je, posle prodora i dobrog centaršuta Petrovića, Nikolić rutinski povećao prednost Radničkog na 2:0, delovalo je da neizvesnosti neće biti. Nastavili su Šapčani sa napadima do kraja poluvremena. Malo je nedostajalo da se, u listu strelaca upišu Petrović, Milutinović, Pantić, ali su lopte završavale pored gola.
Bogatinci nisu pokazali gotovo ništa u prvom delu, ali su vrlo odlučno počeli drugi. Bili su bolji rival u prvih 15 minuta. U 53. minutu, dobar prodor po boku u gol je pretvorio Kojić, a nedugo potom, stoprocentnu priliku imao je Dragićević, no Žeravić je odlično reagovao. Posle toga, „Radnički“ je vratio kontrolu igre. Domaći su stvorili nekoliko prilika, među kojima se ističe šansa Vasića kada je lopta, umesto u mreži, završila na stativi.
„Radnički“ u subotu očekuje gostovanje u Majuru.
D.B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa