15. septembar 2016.15. sep 2016.

POBEDA JEDINI CILj

Prethodna tri kola u Međuopštinskoj ligi „Mačva“, tri različita tima zauzimala su vodeću poziciju, a pred sedmu rundu, svi „gledaju u leđa“ Gluščanima. „Gorki“ je od starta blizu vrha, sačekao je loše igre Budućnosti i Duška i sada je na čelu. Više u Glušcima ne kriju da je kratkoročni cilj pobeda, a dugoročni titula.
- Hoćemo u Okružnu ligu, imamo kvalitet za prvo mesto, u dobroj smo formi, stižemo kompletni u Šabac i razmišljamo samo o tri boda. Biće ovo pravi derbi, svi će uživati. „Borac“ je mnogo jači nego prošle sezone, kvalitetom zaslužuju i više od sadašnje pozicije, no mi smo uvereni da možemo do novog trijumfa ““ uveren je predsednik Gorkog, Bora Budimirović.
„Borac“ nema šampionske ambicije, ali želi uvek da snagu pokaže protiv najjačih. Kako ističu u upravi, dolazi trenutno najjači tim.
- Ime i igrački kadar nas obavezuju da uvek težimo pobedi. Volimo naš teren i nije nam drago kada se rival raduje na kraju i to ne želimo da dopustimo nikome. Biće tvrda utakmica, kvalitetna, borbena, uveren sam, fer i sportska. Bolji neka pobedi, a nadamo se da ćemo to biti mi ““ veruje predsednik Borca, Memiš Aljić.
Prošle sezone, tim iz Glušaca se radovao oba puta, što je i dodatni motiv za šabačke „crveno ““ bele“ u utakmici koja startuje u nedelju od 15:30 na stadionu Borca.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa