15. septembar 2016.15. sep 2016.
DERBI MEĐUOPŠTINSKE LIGE „MAČVA“

MILICIONAR „UHAPSIO“ LIDERA

FK “MILICIONAR“ ““ FK „DUŠKO“ 4:0 (2:0)
Teren u Bogatiću. Gledalaca: 200. Glavni sudija: Marković (Jevremovac); pomoćnici: Dimitrijević i Rakić (oba Šabac). Strelci: Tamburić u 31. Maletić u 42. Dražić u 69. i Kojić u 76. minutu (11 m).
MILICIONAR: KOJIĆ, Jokić (Jurišić), Mitrović, Lovčević, Lacković, Jevtić, Tamburić (Dražić), Stevanović (Lukić), Pavić, Maletić, Pantelić.
DUŠKO: Đorđević, Gajić, Ma. Jokić, Ostojić, Mi. Jokić, Ninković, Zorbić, Grujić, Đurković (Grušanović), Mijatović (Rakić), Ercegovčević (N. Jokić).
Pet kola ekipa iz Klenja nije osetila gorčinu poraza, samo jednom nije osvojila sva tri boda, ali ako im je bilo potrebno „prizemljenje“, popularna “milicija“ dala je najhladniji tuš za „Duško“.
Od starta je klub iz Bogatića igrao bolje, imao kontrolu igre, više loptu u posedu, ali pola sata, Klenjani su odolevali. Ipak, negde na isteku trećine meča, Tamburić je savladao golmana Duška za 1:0. Očekivalo se da će i na predah ekipe pri ovom rezultatu, no, umesto toga, Maletić, iz slobodnog udarca golom rešava meč.
Nije se slika na terenu menjala ni u nastavku. Pokušao je „Duško“ da se vrati u duel, no na sve izazove, odbrana Milicionara odgovorila maksimalno. Sve dileme otklonio je Dražić. Preostalih pola sata bili su samo formalnost. Golman Kojić je, u završnici, realizovao jedanaesterac za konačnih 4:0.
Novi trijumf mogao „miliciju“ dodatno bi približio vrhu. U toj nameri, za vikend, pokušaće da ih spreči „Sloga“ u Duvaništu. „Duško“ još uvek ima 2 boda više od subotnjeg rivala, a neuspeh Gorkog u Šapcu i njihovi bodovi kući protiv Torpeda, mogli bi da ih vrate na vrh.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa