15. septembar 2016.15. sep 2016.
FK “MAČVA“ OBELEŽILA KLUPSKU SLAVU

SLAVSKA ŽELjA ““ NASTAVAK USPEHA

Fudbaleri, stručni štab, članovi rukovodstva, prijatelji, gosti i navijači Mačve obeležili su klupsku slavu Malu Gospojinu u klupskim prostorijama.
- Jako je lepo gledati tabelu, videti nas na vrhu, videti učinak od pet pobeda i jednog remija u šest kola i jedino što možemo da poželimo je nastavak dobrih rezultata i u nastavku. Hvala svima koji su došli, neću da kažem gostima jer “Mačva“ je kuća svih Šapčana i svi “čivijaši“ treba da je doživljavaju kao svoj klub. Upravo zato svima kojima je “Mačva“ u srcu, čestitam klupsku slavu i nadam se da sledeće godine proslavimo u Super ligi ““ rekao je predsednik UO Ivica Kralj.
- Molimo se Bogu i Presvetoj Bogorodici da Vas čuva, da Vam podari zdravlje, uspeh, sreću i da se svi zajedno radujemo plasmanu u najviši rang ““ poželeo je domaćin slave, član uprave kluba, sveštenik Milan Pantelić.
UDRUŽENjE VETERANA I PRIJATELjA NASTAVILO TRADICIJU
Povodom godišnjice prvog meča Mačve, Udruženje veterana i prijatelja FK „Mačva“ nastavilo je lepu tradiciju okupljanja i druženja svakog 21. septembra. Bivši igrači Mačve, navijači i svi sportsi prijatelji šabačkog prvoligaša, evocirali su uspomene na igračke dane, setili se lepih trenutaka i prijateljstava koje im je fudbal doneo.
Među prisutnima, bilo je fudbalera svih generacija “crveno ““ crnih“, od onih koji su dres voljenog kluba nosili u Prvoj saveznoj ligi SFRJ do igrača koji su boje Mačve branili do nedavno.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa