15. septembar 2016.15. sep 2016.

ČIVIJAŠKI HOROSKOP

DEVICA
NjEMU je stvarno lako uz sve vas koje ima. ON ne mora ništa da radi. Hrvati tamo nešto lupetaju ““ iskoči Vulin. Za to vreme, vi u niskom startu čekate reakcije iz BiH, i onda nastupa vaših pet minuta. Polako, ali sigurno, i vi postajete ekspert za komšijska pitanja. Ovoga puta ste u pravu, i samo nastavite u istom maniru, dok ne stigne još jedna zabrana reagovanja.
VAGA
Ako je, kako ste rekli Saša Janković, kandidat Amerike i skot njihovog ambasadora u Beogradu Skota, da niste vi, slučajno ili namerno NjEGOV skot. Nešto vas baš protežira u poslednje vreme, da ne kažemo ““ navija. Čak vam predviđa drugi krug predsedničkih izbora, nisu vam potrebni astrolozi i babe vračare. Uspeh vam je zagarantovan uz NjEGA.
ŠKORPIJA
Nikako vam se ne da, da razmenite koju sa NjIM o tim migrantima. Tek što se vratio iz Pariza, zaputio se u Njujork. I još je poručio da da ste skroz dobar lik, ali da se ne slaže uvek sa vama. Naravno da vam je to imponovalo i dalo elena da nastavite da mislite u tom pravcu. I dalje se držite po strani kada je reč o dobrosusedskim odnosima. Za sada vam dobro ide.
STRELAC
Teško da postoji veća budala od vas. Najgore je što vi toga niste svesni. Ali, polako, valjda i za vas ima nade, da ne kažemo leka. Kakav bre rat, kakvi bakrači. Kome ćete vi šta da uzimate. Sedite i pokrite se ušima. Niko neće više da ratuje za budale kao što ste vi i vama slični. Pokrijte se ušima i u ilegalu.
JARAC
Kako je lepo videti vas da radite svoj posao. Šteta samo što ne znate taj prokleti engleski jezik, pa kolegi Džonsonu iz Velike Britanije, onako ortački, rukom nudite flašicu vode. Stavrno bre, naučite više taj engleski. Bićete još, bog te pita koliko, šef diplomatije i nije u redu da se brukate. To što brukate nas, nekom drugom prilikom.
VODOLIJA
Kako vam je drago, prosto vam voda ide na usta što se za vreme vašeg mandata desilo da onaj koji nas je nazvao šakom jada, dobije šaku glasova. Ipak ste vi na istoj talasnoj dužini sa pobednicima komšijskih izbora. Biće to sve cakum pakum, a imate i frst lejdi koja može da parira Kolindi. Na sve to, najavljuje se još jedna vojna parada. Milina jedna, samo da niko ne pita za predsedničke izbore.
RIBE
Za vama je još jedna teška nedelja, a pred vama još teža. Prokletstvo posla na svakom koraku. Radije biste bili na svadbi decenije kod Gašićevog sina nego na Prajdu, ali RTS je draži od svega navedenog. Za svaki slučaj, nemojte da se vraćate iz Njujorka. Niti će biti državnog udara, niti rata, a mnogi ga prizivaju. Vi ste rođeni da pomerate granice i ne tiče se šta bi ste vi iz „devedesetih“ rekli vama sadašnjem što ste sa Bilom i Ćamilom na ono, kako se već kaže u našem narodu.
OVAN
Malo je nezgodno kada i jeste i niste. Ume to da stvori konfuziju među narodom. Svi vas vide kao predsedničkog kandidata, svi vas pitaju da li hoćete ili nećete, a vi u političkom maniru odgovorate i ostavljate prostor za DA. U narednom periodu morate da i zvanično saopštite svoju odluku. Možda je situacija takva da ovoga puta nemate pravo da kažete NE.
BIK
Vi ste prestali da brojite, ali javnost nije. I dalje vas prozivaju i vide kao predsedničkog kandidata. Vi se i dalje čudite, nije vam jasno kako ste se našli u toj priči. Nastavite da se pravite ludi. To kod našeg naroda prolazi fenomenalno. Šta će narod da pamti kada ste se sami nudili i pričali o tome da vam je želja da budete predsednik Srbije. Ko? Vi to rekli? Ma, žajte molim vas...
BLIZANCI
Postali ste predsednik i to kakve Republike ““ Čivijaške. Neće vam biti lako da se izborite sa nama, ali ako ništa drugo, barem ćete da nas nacrtate. Obećali ste blagostanje, i to ćemo dobiti. Kada tad, neće niko da nam kaže, hoće da nas iznenade. Pred vama su veliki izazovi i vi ćete umeti da se sa njima izborite.
RAK
Malo ste se više uživeli u analizu srpskog društva. Ono jeste da ste stručnjak po tom pitanju, ali gde da napadnete žene što ne rađaju. Svako novo vreme, donosi novo breme. Ljudi moraju da budu spremni na sve. Nekada su žene rađale sa 20, a sada sa 30 godina. ne radi se tu mnogo o komoditetu. Vi koji ste decenija na vlasti niste stvorili nikakve uslove za razvoj nataliteta. Razmislite malo o tome, kao i o činjenici da mnogi koji kritiju ni sami nisu mnogo toga uradili.
LAV
Nedelja pred vama je, verovatno, najznačajnija u novijoj istoriji Srbije. Postaćete lider, i to na neposrednim izborima, u prvom krugu. Borili ste se za tako nešto, želeli, uložili, a od nedelje neka vam je bog u pomoći. Čim zasednete, problemi. Stranka na ivici cenzusa, malo članova, nikakav uticaj, predsednički izbori. Savet: Borite se, pa dokle stignete.

PS. U ovom Oroskopu nismo spomenuli Nebojšu Stefanovića, Vojislava Šešelja, Aleksandra Vulina, Safira Halilovića, Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića, Sašu Jankovića, Zoranu Mihajlović, Marka Somborca, Slavicu Đukić Dejanović i Dragana Šutanovca.
Nenad Kulačin

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa