4. novembar 2010.4. nov 2010.
KULTURNI CENTAR

OTVORENA VRATA

U Velikoj sali Kulturnog centra svake subote, u periodu od deset do dvanaest sati pre podne, održava se kreativna radionica za decu predškolskog uzrasta. Ulaz je besplatan, a nije potrebno ni upisivanje dece
U vremenu kada vlada otuđenost, besparica i kada smo zaokupljeni svojim brigama, Kulturni centar u Šapcu otvorio je svoja vrata za najmlađe. Radionice su počele sa radom od septembra, a sav potreban materijal za igru i kreativni rad je obezbeđen. Potrebna je samo dobra volja roditelja i malo izdvojenog vremena kako bi doveli svoju decu na prelepo i poučno druženje.
Mi smo za sve ovo vreme , od septembra meseca kada su radionice počele sa radom, uočili da deca uglavnom imaju izuzetno ispoljen takmičarski duh tako da onda povlače malo i decu koja ne žele da se druže, ali se i oni vremenom oslobađaju. Mogu da kažem da su ove radionice pun pogodak. Zato mislim da roditelji treba do dovode decu u što većem broju. To je bolje nego da sede pored ekrana i gledaju kojekakve emisije koje nisu za njih. Svima nama u kući televizori su uključeni dvadeset četiri časa i onda ne znamo šta nam deca gledaju. Bolje da se druže jer inače živimo u vremenu kada je otuđenost ogromna. Deca sede pored interneta pa zašto da to ne preokrenemo u svoju korist zajedno. Mi smo tu. Volimo decu, hoćemo da se družimo, hoćemo da im darujemo najpre ljubav, kaže Branka Todorović koja inače vodi ovaj projekat.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa