22. septembar 2016.22. sep 2016.
DERBI MEĐUOPŠTINSKE LIGE „MAČVA“

REALAN REMI

FK “BORAC“ (Š) ““ FK „GORKI“ 2:2 (1:1)
Sadion Borca. Gledalaca: 150. Gl. sudija: Mićić (Šabac), pomoćnici: Ivanković (C. Bara) i Slavković (Badovinci). Strelci: Uglješić u 9. i Zablećanski u 60. minutu za Gorki; Eganović u 29. i 75. za Borac. Žuti kartoni:
BORAC: Radivojević, Fafulić J. Fafulić F. Sakić (Šaćirović), Aljić, Selimović, Cakić, Eganović (Tonković), Stanković, Milić, Stojić (Zajić).
GORKI: Lj. Uglješić, D. Zablaćanski, Jovanović, S. Uglješić (Lazarević), Mijailović, Simić, S. Zablaćanski. Bo. Uglješić, Budimirović (Gospavić), Br. Uglješić, Ilić (Petrović).
Borba za vrh u MOL „Mačva“ nikada nije bila neizvesnija, sve više ekipa iskazuje želju da budu u Okružnoj ligi naredne sezone, a remi u Šapcu, „Gorkom“ je bio dovoljan da sačuva vrh.
Kada vodite dva puta, a na kraju osvojite bod, morate žaliti, no kada se oceni meč, podela bodova je realan ishod. Tim iz Glušaca u vođstvo je doveo Uglješić na startu, a posle izjednačenja Eganovića, nova inicijativa gostiju donela je i novo vođstvo sredinom nastavka. Golmana Borca, ovaj put, savladao je Zablećanski. Ipak, još jednom Eganović sprečava radost lidera, a svoj tim čuva u vrhu.
Na papiru, „Gorki“ posle dva derbija, trebalo bi da ima lakši posao protiv Budućnosti iz Zminjaka u sledećem kolu, a svakako će i Šapčani biti favoriti u Lipolistu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa