22. septembar 2016.22. sep 2016.
MAČVANSKA OKRUŽNA LIGA ““ 7. KOLO

LUKIĆ PRESUDIO

OFK „MAJUR“ ““ FK „RADNIČKI ŠABAČKI“ 1:0 (0:0)
U vrlo tvrdom prvom poluvremenu, Šapčani su bili nešto konkretniji i ofanzivnije usmereniji. Kontrola poseda i igre stvorila je veliku priliku za Milutinovića, ali letošnja pridošlica nije iskoristila stopostotnu priliku. Van toga, nekoliko pokušaja nije ozbiljnije ugrozilo mrežu Majuraca.
Prvi napada u nastavku doneo je novu priliku za „Radnički“. Nikolić je ostavio loptu Milutinoviću, vezni igrač dobro šutira, ali je čuvar mreže domaćih bio na mestu. Usledila je poluprilika za Ruvidića, a potom, negde od 55. minuta, „Majur“ preuzima kontrolu igre. Dva puta je dobro intervenisao Žeravić. Bilo je vidljivo da zadnja linija Šapčana ne funkcioniše najbolje. Opasnost je nagovestio Milovanović kada je glavom, iz idealne pozicije šutirao pored gola. No, u 76. minutu nije bilo spasa za goste. Odličnu dubinsku loptu u kontri, pokušao je da preseče Marković. Ipak, ona je došla do nekadašnjeg igrača Radničkog, Lukića koji se našao oči u oči sa Žeravićem i spoljnim felšom, loptu poslao u mrežu. Svi pokušaji „Radničkog“ da dođe bar do boda do kraja, uglavnom su bili jalovi.
Serija pobeda je prekinuta, a što pre mora krenuti nova. Prvi naredni rival je „Mladi Borac“ iz Dublja, na terenu SRC „Zorka“.
D. B.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa