11. novembar 2010.11. nov 2010.
KOŠARKA:

BODOVI ZLATA VREDNI

ŽKK „Vrbas“ - OKK „Šabac“ 49:58 (12:12,12:15,13:14,12:17)
Sa trećeg ovosezonskog gostovanja, Šapčanke su donele bodove u Šabac. Ovoga puta osvojeni su bodovi zlata vredni, jer je pobeđen direktni konkurent za najviši plasman, ekipa Vrbasa.
Crveno-crne su u utakmicu ušle sa jasnim ciljem, odigrati što borbenije i angažovanije. Sa takvim pristupom, Šapčanke su uspele da dođu do prednosti, na samom startu utakmice, ali sudijski par tendecioznim suđenjem, nije dozvoljavao da gošće dođu do ozbiljnije prednosti. Čitavo prvo poluvreme igrala se rezultatska klackalica, ali na samom završetku poluvremena gošće uspevaju da dođu do prednosti od tri koša.
U nastavku utakmice isti scenario. Crveno-crne su za nijansu bile bolji rival, ali nisu uspele da materijalizuju prednost, zahvaljujući naklonosti sudija domaćinu, koje su neregularnim sudijskim odlukama vratile domaćina u život. Neizvesnost je trajala do 38. minuta. Šapčanke su dokazale, da su psihički stabilnija ekipa od protivnika i u penal završnici, sigurnim izvođenjem slobodnih bacanja došle do pobede.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa