22. septembar 2016.22. sep 2016.
SBB, UNITED GROUP FONDACIJA I TOTAL TV DONIRALI SPRAVE ZA DEČJE IGRALIŠTE U MALOM PARKU U MASARIKOVOJ

ZA SREĆNIJE DETINjSTVO

Zahvaljujući ekološkoj kampanji „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“, koju sprovode SBB, United Group Fondacija i Total TV, mali park u Masarikovoj ulici odnedavno je postao bogatiji za parkovski mobilijar. Tobogani, ljuljaške, klackalice i penjalice najmlađim Šapčanima pružiće nesumnjivo uživanje u druženju i igri na otvorenom.
-Donacijom parkova širom zemlje obezbedićemo dodatni prostor za igru na otvorenom, gde će deca moći da nauče kako da čuvaju mesta na kojima provode slobodno vreme, održavaju ih čistim i bacaju đubre u kantu. Kampanja „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ između ostalog ima za cilj i razvijanje ekološke svesti kod dece, koja mogu biti najbolji primer kako svojim drugarima, tako i roditeljima ““ izjavila je Zorica Bošnjaković, koordinator United Group Fondacije proteklog utorka na otvaranju.
Šabac je treći od šesnaest planiranih gradova koji je u okviru ove kampanje dobio novi prostor za igru. Pored dečjih sprava postavljene su i klupe i kante za smeće jer je i sama kampanja pokrenuta sa ciljem odgovornog ponašanja prema životnoj sredini.
- Dobili smo novo dečje igralište u parku u Masarikovoj na zadovoljstvo svih građana. Sprave su jako lepe, moderno dizajnirane. To je donacija SBB i United Group Fondacija kojima se zahvaljujem na tom lepom gestu. Mislim da će naša deca uživati u ovom lepom parku ““ zahvalila se Katarina Dubljanin, glavni gradski urbanista, u ime Gradske uprave grada Šapca.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa