11. novembar 2010.11. nov 2010.
FUDBAL: LAJKOVAC: FK „ŽELEZNIČAR“ - FK „MAČVA“ 0:0

ČEKAJUĆI GO(DOA)L

Lajkovac, 07. 11. 2010. godine. Stadion: FK „Železničara“. Gledalaca: 200. Žuti kartoni: Vasić, Tufegdžić, (FK „Mačva“).
Radukić, Lujanović, Pejović, Ristivojević, Marković, Lazić, Perić, Radovanović Pavlović, Vasić (od 78.minuta Nikolić), Gavrić (od 84. minuta Tufegdžić).
Na gostovanje u Lajkovac, ekipi FK “Železničara“ koja je bitno izmenjena u odnosu na zadnji susret ova dva protivnika, FK“Mačva“ je krenula oslabljena neigranjem dva ponajbolja igrača Samurovića i Obrovca. Ova utakmica ni približno nije bila značajna za obe ekipe, kao ona iz prolećnog dela prošlog prvenstva, ali se očekivala slična utakmica onoj iz Uba, tim pre što su uslovi za igru bili izvanredni.
Međutim, osim jedne šanse igrača FK“Mačve“, tačnije rečeno Gavrića koji je uspeo da sa dva metra prebacio nebranjeni gol domaćina, inače visine 2,44m, Šapčani nisu uspeli da stvore nijednu izgledniju priliku. FK “Že-lezničar“ je neprekidnim preskakanjem igre, veoma oštrom i moglo bi se reći prljavom igrom, koju je sudija Srećković u drugom poluvremenu tolerisao, uspeo da stvori nekoliko opasnih situacija u pred golom FK“Mačve, ali Radukić je bio veoma siguran.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa