29. septembar 2016.29. sep 2016.

ČIVIJAŠKI HOROSKOP

VAGA
Kako god da okrenete, vi ispadnete omiljeni opozicionar svakog režima, sem onog kada ste bili na službenom putu. Takav vetar u leđa je apsolutno dar sa neba. A, vi se lepo odužite NjEMU tako što mu malo napadnete Tomu, malo Zoranu. NjEGA samo hvalite, imate za šta to da radite. Nego, još ništa od tog puta u Hrvatsku. Ipak, niste vi tako hrabri kao što pripovedaju.
ŠKORPIJA
Ko bi rekao da se vi nekoga i nečega plašite. Vi, prvi policajac, prvi NjEGOV saradnik, i da se plašite tamo nekog Šešelja i njegovog učešća na predsedničkim izborima. Jedino gde vidite izlaz je u NjEMU i u veri da će ON uspeti da pronađe nekog kandidata koji će dotičnu vagu da pocepa na froncle. Samo verujte i neće biti nikakvih problema. Slobodno mirno spavajte.
STRELAC
Vi ste poput malog deteta koje na Šabačkom vašaru proba lizalicu, svidi mu se i hoće još, bez obzira što druga dece nemaju mogućnost da je liznu. Imali ste jedan referendum, i to kakav, za anale, a sada hoćete još. Ne ide to tako. Uživajte malo u slavi, dičite se uspehom. Ima dana za megdana, neće vama niko uteći. To je pobeda i pustite da lepo slegne, da je svarite, pa kada sve to lepo izgustirate, onda razmišljajte o sledećem potezu.
JARAC
Vi ste predsednik stranke, a ne razredni starešina pa da delite ukore. Ako ste želeli da dotične oterate, uspeli ste, ali malo je smešno kao i sve što radite. Jedino vam se nešto „vojvoda od Surdulice“ ne da. Teško ćete njega uspeti bilo kakvim ukorom da ukrotite. Bez njega dole na jugi ne biste bili primetni. Ostali ste bez narodnog poslanika, dva člana Glavnog odbora, bokser preti da će sam da ode. Vi sada vidite šta ste uradili. Tako je i Sloba činio.
VODOLIJA
Vi ste se baš primili na posao koji je ušao u poslednju godinu mandata. Sada ste shvatili da možete da komandujete vojskom, pa bi da je malo šaljete na granice, zbog migranata. Problem kod vas je u naknadnoj pameti. Nisu ti migranti stigli juče. I dan danas hvalite NjEGOVU politiku prema njima, a sada bi da šaljete vojsku. Mada, utisak je šta god da učinite ili ne, vaše ime neće da stavi na glasački listić za predsedničke izbore.
RIBE
Taman još da VAS vidimo u šleperu. To nismo imali priliku da vidimo, a mnogo toga smo videli. Za svaki slučaj, pre ulaska u šleper, proverite sve detalje ““ visinu, širinu, dužinu, zapreminu... Jedno ćete i VI morati da shvatite da se svet ne okreće oko VAS. To što neko protestvuje zbog rušenja u Savamali, ne mora odmah da znači da ima nešto sa VAMA. Ne branite druge, čuvajte sebe.
OVAN
Prosto nam je nejasno kako neko sa takvim talentima još nije raspoređen. I tenis držite u malom prstu. Behklend vam je izuzetan. Forhklend besprekoran. Semč bi mogli malo da popravite, a sjalz je na zavidnom nivou. Čak je i kilaža tu negde, kao i brzina. U šta ON gleda ako vas još nije negde ustoličio, nije nam jasno. Sledeće jedino da se popnete na Maču Pikču, samo ime ove planine nikako nemojte da permutujete.
BIK
Vaša borbenost i srčanost je za medalju. Nasrnula jedna vaga na vas i ne ispušta vas kao pit bul terijer, omiljena vrsta kera jedne naše koleginice, iz usta. Čime ste mu se zamerili, ne znamo, ali za svaki slučaj proverite njegove konekcije sa NjIM. Moguće je da se kuje neki plan protiv vas. Videćete da će sada i onaj moler iz lutrije da se oglasi. Vi samo nabacite osmeh na lice i probijajte te tunele svom žestinom.
BLIZANCI
Dok čekate da se bata vrati iz Rusije, nije zgoreg da i reknete koju reč kao narodni poslanik. Ništa ne košta, a i dug se malo po malo smanjuje. A, ima šta da se vrati. Povratak bate nije mala stvar. I Milanka je tu da pomogne, lakše je u društvu, a sve u okviru familije. Možda iz zahvalnosti da ponovo pokrenete televiziju koja bi se umesto BK TV, mogla nazvati BV TV. Neka druga braća su sada u modi.
RAK
Vi idete na sve ili ništa. Često to bude ništa, ali sve dok ima nade vredi se boriti. Možda je trebalo da prihvatite da budete drugi na svetu, ali prevelika želja i ambicija dovodi ljude na vrh. Neko vaših sposobnosti i ambicija ne treba da se zadovolji utešnim mestom. U finalu ste i igrate na pobedu. Ne zavisi sve od vas, ni Rusi ni Ameri nisu na vašoj strani, ali srpski inat ne poznaje granice. Mada, sve je verovatno već gotovo.
LAV
Ostadoste vi bez karikature u „Politici“, a i svi mi zajedno sa vama. Toliko nedostaje ta vaša mržnja prema NjEMU, da se umesto NjEGA, oglasio NjEGOV kabinet. I oni traže da se vratite u „Politiku“. Kažu, što više vaših karikatura, to NjEMU rejting sve veći. Te vaše karikature mu onda dođu poput neke vijagre, zar ne. Po toj logici, ako nema vaših karikatura, NjEMU će biti manji, što i nije tako loše.
DEVICA
Vi ne prestajete da iznenađujete svet oko sebe. Mislili smo da samo ON radi nedeljom, kad ono, i vi zasučete rukave i u nove radne pobede na crveno slovo. Pritom duplo poentirate. Em ne primite na njegov zahtev Sašu Jankovića, em dokažete da on ne radi nedeljom, poput svog normalnog sveta. A, svi ti poeni se negde sakupljaju i vrednuju. Kako vi stignete sve da uradite, samo vi znate. Ne preterujte, jer neko može to pogrešno da protumači.
PS. U ovom Oroskopu nismo spomenuli Vojislava Šešelja, Nebojšu Stefanovića, Milorada Dodika, Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića, Zorana Babića, Zoranu Mihajlović, Dragomira Karića, Vuka Jeremića, Dušana Petričića i Aleksandra Vulina.
Nenad Kulačin

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa