29. septembar 2016.29. sep 2016.
KARATE I KENDO

ŠEST ODABRANIH

Šest šabačkih karatista očekuje Svetski šotokan šampionat (nosioci majstorskih zvanja) i Kohai Svetski kup (učenička zvanja) u Bugarskoj. Na SK putuju: Ana Bojić, Tijana Šajinović, Ignjat Veselinović, Teodora Mitrić i Dejan Dašić, dok će “Šabac“ u Kohai kupu predstavljati Željko Milutinović. Ukupno, Srbiju će predstavljati 130 boraca, trenera i delegata Saveza.
KK “KAIŠIN“ U BEOGRADU
Mladi juniori Stevan Pekeč i Veljko Jovičić, postali su drugi i treći kendo borac ovogodišnjeg međunarodnog Trofeja Beograda. Mladen Jeličić doneo je u Šabac seniorsku bronzu. Pekeč i Jovičić uspešno su položili ispit za sticanje učeničkih zvanja, dok Stojan Savić, od vikenda, nosi zvanje majstora tekvondoa.
MEDALjE ZA “SAMURAJE“
Poletarci i nade KK “Samuraj“ iz Majura osvojili su sedam kata odličja na Kupu Šampiona u Banji Koviljači, turniru u organizaciji KK “Šampion“, a pod pokroviteljstvom KSS. Rogulja, Metikoš i Savić slavile su u kategoriji nada, Ćosić je drugi pionir, dok su poletarci Mihailo i Danilo Jaković uzeli bronze. Kata tim (Luka Radovanović, Danilo i Mateja Janković) osvojio je poziciju dva.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa