29. septembar 2016.29. sep 2016.
STARTUJE KOŠARKAŠKA SEZONA

OPSTANAK U MISLIMA

Pred start nove košarkaške sezone, ambicije Omladinskog košarkaškog kluba sublimira jedna reč - opstanak, opstanak žena u Prvoj, odnosno muškaraca u regionalnoj ligi
Dame su prethodne sezone, dominatno, perfektnim učinkom, izborili povratak u elitu, a tu žele da budu i u sezoni 2017/2018. Želja je mirna sezona.
- Nosioci igre iz prethodne sezone su ostali. Kapiten Mira Velisavljević biće vođa na parketu i u predstojećem prvenstvu, ostaju u timu i Ana Vuković, sestre Jokić, Sara Marković, Ana Daskalović i Jovanović. Konkurenciju su pojačale Teodora Trebovac (ŽKA Novi Sad) i Bojana Stevanović (Radnički Kg), a u pregovorima smo za još jednu igračicu na pozicijama 4 ili 5 ““ ističe tim menadžer Jovan Stanković.
Seniori su u prethodnom prvenstvu vodili grčevitu borbu za opstanak, a očuvanje statusa regionalnog ligaša cilj je i ove sezone.
- Nema većih promena u ekipi, samo su priključeni igrači iz mlađih kategorija i realan cilj je opstanak, sve više od toga je odlično ostvarenje ““ naglasio je potpredsednik kluba Zoran Negovanović.
Žene u prvom kolu dočekuju Kraljevo, muškarci gostuju u Arilju.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa