29. septembar 2016.29. sep 2016.
DERBI MEĐUOPŠTINSKE LIGE „POCERINA“

SILOVITO I UBEDLjIVO

FK “KARAĐORĐE“ ““ FK „CERIĆ“ 1:4 (1:2)
Mišar. Gledalaca: Gl. sudija: Dikanović, pomoćnici: Mijatović i Bajer (svi Šabac). Strelci: Đorđević u 44. za Karađorđe; Đukanović 6. Živković 30. Filipović 85. i Damnjanović u 89. minutu za Cerić.
KARAĐORĐE: I. Bošković, Đukanović, Dimitrijević, Burmazović, Ma. Petrović, Drašković, S. Bošković, Nikolić (Mi. Petrović), Stanojević (Janić), Pantelić, Đorđević.
CERIĆ: Budaković, Galonić, M. Janković, Pavlović, Ćukanović, Lukić, ŽIVKOVIĆ, Mijalković, B. Janković, Gošić (Filipović), Matić (Damnjanović).
Teško je sada nekoga proglasiti šampionom, ali u ovom trenutku, „Cerić“ deluje najkvalitetnije u MOL „Pocerina“. Mnogo se očekivalo od derbija u Mišaru, a očekivanja su ispunili samo gosti.
Od početka ekipa iz Miokusa je delovala svežije i samouverenije. Nije prošlo mnogo a arbitar Dikanović opravdano pokazao na belu tačku. Sigurni realizaciju imao je Đukanović. Ubrzo je odličan napad po boku gostiju i dobar centaršut Janjića u gol glavom pretvorio Živković. Čitav prvi deo „Karađorđe“ nije došao u iole ozbiljnu priliku, a nadu su im poklonili igrači Cerića. Jedanaesterac za domaće realizovao je Đorđević za 1:2 u 44. minutu. Gol je dao snagu Mišarcima i bili su tim koji je imao više loptu u posedu u trećoj četvrtini utakmice. No, sva inicijativa bila je jalova jer je odbrana Cerića igrala besprekorno. Kada su već domaćini počeli da gube snagu, odlične kontre Cerića donele su nova dva pogotka. Najpre Filipović a potom i Damnjanović pogađaju mrežu za sigurnu i ubedljivu pobedu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa