Број: 3582 | Хроника
ТРУД ЂАКА И ПОДРШКА НАСТАВНИКА

Након првог места на општинском и другог на окружном такмичењу, Вукашин Марковић из Коцељеве, доскорашњи ученик седмог ... више »
ЗНАЊЕ И ПОСЛОВАЊЕ

У оквиру стандардизованог сета услуга за 2016. годину у организацији Акредитоване регионалне развојне агенције Подриња, ... више »
ОГЊИШТЕ

У понедељак 20. јуна 2016. године у великој сали Библиотеке „Политика“ Крупањ премијерно је приказан документарно-играни ... више »
ШЕКСПИР У КОСТАЈНИКУ

Поводом четири века од смрти великог енглеског писца Вилијама Шекспира ученици старијих разреда Основне школе ... више »
У ПРВОМ ПЛАНУ УЧЕНИЦИ ГОДИНЕ

У очекивању да завршетак тендера буде сигнал да се реше послови у Дому здравља, Дому ученика и мосту на Вишњици у ... више »
ДАЉЕ ОД КУЋЕ ДА НЕ ВИДЕ ДРУГИ

Страх од осуде околине један је од највећих разлога због којег се многи наркотички зависници одлуче да потраже спас што ... више »
Прво саслушај

Злоупотреба и последице злоупотребе психоактивних супстанци погађају све друштвене слојеве у свим земљама света. ... више »
ПОМОЗИМО НАТАШИ

Нашој суграђанки Наташи Мирковић неопходно је да до краја јула сакупи 20.000 евра да би отишла на операцију бешике у Русију. ... више »