Број: 3575 | Хроника
Можемо много

Ђачки парламент Средње школе „Вук Караџић“ у сарадњи са Канцеларијом за младе Љубовија у школском дворишту ... више »
ВАСКРШЊА РАДОСТ

Традиционални ускршњи базар најмлађих становника Коцељеве одржан је и ове године у парку испред зграде општине. ... више »
ЗА ПОЧЕТАК ХЛАДЊАЧА

Државни секретар за омладину и спорт Предраг Перуничић је у посети општини Владимирци довео пословне људе који су ... више »
У ЧАСТ КЊИГЕ

Поводом Светског дана књиге и ауторских права у библиотеци коцељевачкој уприличено је дружење 55 основаца, чланова ... више »
ВЕЛИКИ УСПЕХ ЉУБОВИЈСКИХ ОСНОВАЦА

Мала љубовијска средина изнедрила је сјајне ученике ОШ „Петар Враголић“, који су остварили пласман за Републичко ... више »
БЕСПЛАТНА РИБЉА ЧОРБА

Већ више од једне деценије ресторан “Грил Пекарац” у Коцељеви на Велики петак свим својим посетиоцима служи рибљу чорбу ... више »
КАНАЛИЗАЦИЈА КАО СКАДАР НА БОЈАНИ

Готово свако домаћинство има септичку јаму, близу чесме са пијаћом водом. Изгласали самодопринос с поруком да здравље ... више »
БАЗАР У ЦЕНТРУ БОГАТИЋА

Захваљујући Удружењу предузетника општине Богатић, помоћи општине, туристичке организације и Културно-образовног ... више »
РАДОСТ УСКРСА

Свако ко је претходне недеље посетио Библиотеку „Политика“ Крупањ имао је прилику да погледа традиционалну изложбу ... више »
СВУДА ЗА СВАКОГА

На основу одлуке Међународне федерације црвеног крста и Црвени крст Крупањ ће у периоду од 8. до 15. маја традиционалним ... више »
ФИНАНСИЈЕ КАО ПРОБЛЕМ

Која је економска корист ГПЕИ? Према студији објављеној у часопису „Вакцине“ у 2010., ГПЕИ може довести до економске користи ... више »