Број: 3599 | Хроника
РЕКОНСТРУИШЕ СЕ ДОМ КУЛТУРЕ

На основу предлога већине мештана Штитара, Савет месне заједнице овог мачванског места одлучио је да средства од ... више »
ГРАЂАНИ ДА ОДЛУЧУЈУ

До краја октобра грађани ће моћи да се изјасне како желе да новац из буџета града буде трошен. Пројекат партиципативног ... више »
Припреме и ремонт дали добре резултате

За разлику од Београда и многих градова у Србији, шабачка „Топлана“ је спремно дочекала сезону, орјентишући се искључиво ... више »
Угрожена четвртина становништва

Међународни дан борбе против сиромаштва, 17. октобар, Србија је дочекала са забрињавајућим подацима. Канцеларија ... више »
НОВЕ ИНИЦИЈАТИВЕ

У великој сали Општине Крупањ 10. октобра у организацији акредитоване Регионалне развојне агенције (РРА) Подриња, ... више »
СПОМЕНИК ГЕНЕРАЦИЈА

Прошле недеље у Клењу је освештана реновирана црква, посвећена успењу Пресвете Богородице. Изграђена је на темељима ... више »
НА ВРЕМЕ БИТИ ИНФОРМИСАН

Права старих иста су као и за све грађане. То су универзална, људска права, која су установљена Декларацијом о људским ... више »
Прикупљање потписа до петка

Удружење “Мајке са троје деце” покренуло је петицију за стицање права мајки са троје деце на новчану надокнаду. Потписи ... више »
Бесплатна прва помоћ

Међународни саветодавни дани, на којима ће саветодавци из Федералног завода за мировинско/пензијско осигурање ... више »
ЧЕТВРТ ВЕКА СИНДИКАТА

У петак 14. октобра у Крупњу је одржана седница Републичког одбора Синдиката запослених у здравству и социјалној ... више »