15. novembar 2019.15. nov 2019.
Glasajte za budućnost

Glasajte za budućnost

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović posetio je danas MZ Pocerski Pričinović i tom prilikom pozvao građane da glasaju za investicije koje su im najpotrebnije. Neposredno izjašnjavanje zakazano je za 8. decembar u 60 mesnih zajenica na području Grada Šapca. Građani će imati priliku da odlučuju u šta će biti investirana sredstva od 200 miliona dinara. Svi oni koji se nisu upisali u poseban birački spisak mogu to da učine u kancelariji Mesne zajednice.

- Građani Mesne zajednice Pocerski Pričinović predložili su izgradnju novog multifunkcionalnog objekta, a početak radova je zakazan za sledeću godinu. Da bi se ideja sprovela u delo, prvo moraju da glasaju za to.
Ovo što ima Šabac nema nigde drugo u Srbiji. Jedino se Šabac pita. Građani sami odlučuju o svojoj budućnosti. Od njihove podrške zavisi da li će se graditi neki objekat. Svi će imati priliku da se upoznaju i glasaju za onaj predlog koji im se najviše dopada. Podsetiću sugrađane, ne glasate za lokalne političare, ne glasate za političke stranke, glasate za svoje ideje i projekte i za budućnost mesta u kojem živite – rekao je gradonačelnik.

On je naglasio da uopšte nije važno da li je porez plaćen ili ne , svi će imati pravo glasa. Najavio je da će u kratkom periodu od strane Gradske uprave svi sugrađani biti obavešteni o ovom datumu, kao i predlozima.

Primera radi u Pocerskom Pričinoviću od 2017. godine asfaltirano je pet ulica, a rasveta je rešena u tri ulice, finansiska sredstva su izdvojena od strane meštana kao i od strane grada. Ove godine u ulici Dragića Markovića Vrgonje urađeno je 500 metara trotoara, vrednost radova iznosila je milion i 200 hiljada dinara. Rekonstruisano je sportsko igralište. Urađena je ograda oko osnovne škole.

Zemljište gde je planirana izgradnja multifunkcionalnog objekta


- Kroz drugi referendum planirana je izgradnja multifunkcionalnog objekta za sport i kulturu, a radovi bi trebali da počnu sledeće godine. Biće prebačena prostorija Mesne zajednice a sadašnja će biti ustupljena Predškolskoj ustanovi. Takođe, za ovu godinu su panirani radovi na grejanju u OŠ “Stojan Novaković“ kao i Predškolskoj ustanovi – rekao je predsednik MZ Milan Arsenović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa