Info

Berza

  • alfa 23.500 ⚫ 0,00%
  • dinnpb 5.800 ⚫ 0,00%
  • impl 3.700 ⚫ 0,00%
  • niis 551 ▲ 0,92%
  • unpr 750 ⚫ 0,00%
(4. decembar 2019.)

Naslovne strane za sredu, 4. decembar 2019. godine

Naslovne strane za sredu, 4. decembar 2019. godine
Dnevni listovi izdanja za 4. decembar 2019, na naslovnim stranama pišu o poseti beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka Srbiji, navodima opozicije o malverzacijama pri trgovinom oružjem namenske fabrike "Krušik", vezama umešanih u trgovinu sa vrhom vlasti i drugim temama.


ALO - "Svaki treći srednjoškolac u Srbiji nepismen, gotovo polovina ne ume da računa", list piše o rezultatima PISA testiranja.

BLIC - "Rusi nagovarali Vučića da pravi vladu s Đilasom i Obradovićem", list piše o navodnom predlogu poslanika ruske Dume Jevgenija Primakova da predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastavi tehničku vladu sa liderima Saveza za Srbiju. "Vaspitačica mesecima mučila decu", o suenju radnici Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine "Zvečanska".

KURIR - "Megalažov", o slučaju prodaje Univerziteta Megatrend. S naslovom "Bjela je tajkun", o snimanju nove serije u kojoj glumi Dragan Bjelogrlić.

VEČERNjE NOVOSTI - "Trećina ne razume ono što čita", o sprovedenom PISA testu na kojem su srpski srednjoškolci zauzeli 45 mesto od 79 rangiranih zemalja. "Hvalio vojsku i srpski narod, pitao za Džaju", o poseti beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka Srbiji.

INFORMER - "Srbija je kupila "pancir", hoćemo i S-400", intervju sa srpskim ambasadorom u Rusiji Miroslavom Lazanskim.

DANAS - "Tešić donirao dva traktora pa dobio izvoz iz Krušika", potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić o Slobodanu Tešiću za koga tvrdi da je trguje oružjem u ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Veljko Lalić: Amatersko zastrašivanje medija", o dopisima advokata firme GIM koji su poslati na adrese više medija.

POLITIKA - "Beograd i Minsk ponose se svojom samostalnošću", o poseti predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenska. "Lideri alijanse sada prete jedni drugima", o obeležavanju 70. godišnjice postojanja NATO i problemima sa kojima se susreće.

SRPSKI TELEGRAF - "Pametni televizori vas mogu špijunirati", o upozorenju FBI da se smart televizori mogu hakovati.


Najnoviji broj

6. avgust 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa