4. decembar 2019.4. dec 2019.
Naslovne strane za sredu, 4. decembar 2019. godine

Naslovne strane za sredu, 4. decembar 2019. godine

Dnevni listovi izdanja za 4. decembar 2019, na naslovnim stranama pišu o poseti beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka Srbiji, navodima opozicije o malverzacijama pri trgovinom oružjem namenske fabrike "Krušik", vezama umešanih u trgovinu sa vrhom vlasti i drugim temama.


ALO - "Svaki treći srednjoškolac u Srbiji nepismen, gotovo polovina ne ume da računa", list piše o rezultatima PISA testiranja.

BLIC - "Rusi nagovarali Vučića da pravi vladu s Đilasom i Obradovićem", list piše o navodnom predlogu poslanika ruske Dume Jevgenija Primakova da predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastavi tehničku vladu sa liderima Saveza za Srbiju. "Vaspitačica mesecima mučila decu", o suenju radnici Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine "Zvečanska".

KURIR - "Megalažov", o slučaju prodaje Univerziteta Megatrend. S naslovom "Bjela je tajkun", o snimanju nove serije u kojoj glumi Dragan Bjelogrlić.

VEČERNjE NOVOSTI - "Trećina ne razume ono što čita", o sprovedenom PISA testu na kojem su srpski srednjoškolci zauzeli 45 mesto od 79 rangiranih zemalja. "Hvalio vojsku i srpski narod, pitao za Džaju", o poseti beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka Srbiji.

INFORMER - "Srbija je kupila "pancir", hoćemo i S-400", intervju sa srpskim ambasadorom u Rusiji Miroslavom Lazanskim.

DANAS - "Tešić donirao dva traktora pa dobio izvoz iz Krušika", potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić o Slobodanu Tešiću za koga tvrdi da je trguje oružjem u ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Veljko Lalić: Amatersko zastrašivanje medija", o dopisima advokata firme GIM koji su poslati na adrese više medija.

POLITIKA - "Beograd i Minsk ponose se svojom samostalnošću", o poseti predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenska. "Lideri alijanse sada prete jedni drugima", o obeležavanju 70. godišnjice postojanja NATO i problemima sa kojima se susreće.

SRPSKI TELEGRAF - "Pametni televizori vas mogu špijunirati", o upozorenju FBI da se smart televizori mogu hakovati.


Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa