29. januar 2020.29. jan 2020.
Šansa je u zamoru Novljana

Šansa je u zamoru Novljana

U nastavku Regionalne A1 lige, vaterpolisti "Šapca" u subotu gostuju u Herceg Novom, jednom od favorita takmičenja, učesniku Lige šampiona "Jadranu". Šampion Crne Gore je veliki favorit, kvalitetniji u odnosnu na ovdašnji tim i sve osim njihove pobede bilo jednako čudu. Ipak, Šapčani u dobrom raspoloženju, motivisani i spremni putuju u Crnu Goru, nadajući se da mogu napraviti senzaciju koja bi ih odvela u plej of, istaknuto je na današnjoj konferenciji za medije kluba.

-Nekoliko reprezentativaca Crne Gore imaju u sastavu i to su im i ključni igrači. Igrali su na Evropskom prvenstvu, igrali do kraja takmičenja i nesumnjivo su umorni i mi ćemo pokušati to da iskoristimo. Svakako su kvalitetniji i favoriti, no ne putujemo tamo samo da odigramo utakmicu, već da pokušamo da igramo što bolje. Nadu niko ne može oduzeti - istakao je Aleksandar Eraković.



Osim nekoliko dana pauze tokom praznika, Šapčani nisu imali odmor, već su se pripremali da ponove igre od prethodnog proleća.

-Jeste Kup bi poslednji takmičarski meč, ali smo mi nastavili punim ritmom i tokom decembra i januara. Sparingovali smo sa Budvom, sada i Dinamom iz Moskve i verujem da spremni dočekujemo nastavak. Pokušaćemo da iznenadimo "Jadran", ma koliko to bilo teško - dodao je golman Radoslav Filipović.

Utakmica je zakazana za subotu, od 19 časova.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa