16. februar 2020.16. feb 2020.
Pregled današnje štampe

Pregled današnje štampe

(Beta) - Dnevni listovi izdanja za nedelju, 16. februar 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o sastanku državnog vrha Srbije i Srpske pravoslavne crkve sa predstavnicima Srba iz Republike Srpske i Crne Gore, o Danu državnosti Srbije, bojkotu izbora i drugim temama.

ALO - Pod naslovom "Samo jaka Srbija može da zaštiti sve Srbe", list donosi intervju sa generalnim sekretarom predsednika Srbije Nikolom Selakovićem.

BLIC - "Ne plašimo se bojkota, građani dobro znaju šta je najbolje za njih", izjava predsednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darka Glišića. "Dijalog je osnovni alat demokratije", kaže za list poslanica Demokratske stranke u Skupštini Srbije Gordana Čomić.

VEČERNjE NOVOSTI - "Jedinstvo nam nikada nije bilo potrebnije", poruka sa sastanka državnog vrha Srbije i Srpske pravoslavne crkve sa predstavnicima Srba iz Republike Srpske i Crne Gore. "Sretenjski temelj Srbije", o Danu državnosti.

KURIR - Intervju sa bivšim liderom Demokratske stranke Draganom Šutanovcem "SZS gubi smisao opstanka".

POLITIKA - "Mir je potreban više od svega", poruka sa sastanka državnog vrha Srbije i SPC sa predstavnicima Srba iz Republike Srpske i Crne Gore. "Zašto ne znamo himnu Srbije", list piše o državnoj himni Srbije i njenim promenama kroz istoriju.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa