Info

Berza

  • aero 800 ▼ -11,11%
  • aven 1.249 ▼ -3,92%
  • enhl 500 ⚫ 0,00%
  • jmbn 5.105 ⚫ 0,00%
  • kmbn 2.548 ▲ 0,71%
  • lsta 500 ▼ -10,23%
  • niis 548 ▲ 0,92%
  • plnm 470 ▼ -6,00%
  • tlkb 12.000 ▼ -1,31%
(23. februar 2020.)

Zelenović: Doneli smo odluku da branimo normalan život u Šapcu

Zelenović: Doneli smo odluku da branimo normalan život u Šapcu
Gradonačelnik Šapca i predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović saopštio je na današnjoj konferenciji za štampu da je doneta odluka da "branimo normalan život u Šapcu".

Prema njegovim rečima, Glavni odbor stranke Zajedno za Srbiju juče je doneo odluku o učestvovanju na lokalnim izborima u Šapcu.

Potpredsednik stranke ZZS Srđan Srećković je glasao protiv izlaska na izbore i odmah posle toga istupio iz stranke.

- Za ovu odluku imamo punu podršku naših saboraca i naših saveznika sa kojima smo na prošlim izborima učestvujući na jednoj zajedničkoj listi dali građanima mogućnost da odbranimo normalan život u našem gradu. Srpska napredna stranka je postala političko krilo Šabačke grupe na čijem čelu stoji Milan Ostojić Sandokan. Građani Šapca će 26. aprila da odluče da li nastavljamo da tradimo Šabac kao normalan moderan grad u kojem može da se živi ili će se vlasti dokopati Sandokan - rekao je Zelenović

On je naglasio da imaju jasan plan i on podrazumeva da građani zarađuju više i da naši sugrađani dobiju priliku da rade na poslovima na kojima će moći da imaju veće zarade.

- Imamo plan da snažno investiramo u puteve, ulice, vodovod i kanalizaciju. Želimo da navodnjavamo 20.000 hektara plodnih oranica u Mačvi. Želimo da imamo najbolje gradske usluge po najnižoj ceni. Imamo plan da sva naša deca idu u školu u jednoj smeni, kako će grad da izađe na Savu u veličanstvenom projektu parka na 300 hektara , da nema liste čekanja za upis u vrtiće, da imamo vrhunsko pozorište, muzej, najbolju biblioteku u Srbiji, da imamo sedam odsto budžeta za kulturu. I naravno, umamo plan kako da ljudi neposredno odlučuju o svom novcu u Mesnim zajednicama u kojima žive - naglasio je gradonačelnik Šapca.

On je naglasio da je sve nabrojano plan za bolji život u slobodnom gradu.

- Pozivan građane da zajedno sprečimo da Sandokan preuzme vlast u našem gradu, da zajedno sprečimo da Sandokan kidnapuje naš grad i da se izborimo zajednički za to da svako od 100.000 naših sugrađana, koji imaju pravo glasa, čvrsto zgrabi svoju priliku da svoju sudbinu čvrsto držimo u svojim rukama - dodao je Zelenović.

ZZS je odlučila i da bojkotuje parlamenbore, pokrajinske i lokalne izbore u ostalim gradovima i opštinama.

Najnoviji broj

2. april 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa