24. februar 2020.24. feb 2020.
Aničić: Težak, iskusan, jak rival

Aničić: Težak, iskusan, jak rival

-Da sam mogao da biram protiv kojeg tima ne želim da igramo u ovom trenutku, izabrao bih TSC. Za mene, to je po kvalitetu treći tim u Srbiji. Teško je nabrajati najveće opasnosti, jer bih morao da se navede ceo tim. Iskusan, težak rival, sa sastavom koji je godinama na okupu, uz po neko pojačanje. Neverovatan napadački tandem Silađi - Lukić, poznaju svi Arsenijevića, kao i golmana Filipovića, sjajnog golmana i sjajnog momka, izuzetno ih predvodi Zoltan Sabo i nadam se da naši navijači neće videti njihovu snagu - rekao je u najavi vanrednog kola Super lige u sredu, trener "Mačve" Dragan Aničić.

Kao što se može zaključiti, u Šapcu u sredu gostuje ekipa "TSC" iz Bačke Topole, po mnogima najprijatnije iznenađenje Super lige. Iako su novi tim u ligi, nalaze se na dva boda od Čukaričkog i realno konkurišu za plasman u neko od evropskih takmičenja. Plej of nije upitan, a u jednom periodu su čak bili vodeći. U subotu su remizirali sa Partizanom 1:1, tako što je vicešampion izjednačio u 89. minutu.

-Na tabeli su peti i to pokazuje o kvalitetu koji imaju. Igraju izuzetno, ali i mi izgledamo mnogo bolje nego jesenas i nema razloga da se bilo koga plašimo na domaćem terenu. Igraju agresivno, borbeno na celom terenu, sigurno dolaze da se nadigravaju, moramo pokazati da i mi to umemo. Cilj je da se pokažemo, dokažemo i uzmemo bodove - rekao je igrač Dukić, na zvaničnoj konferenciji za medije kluba.

Utakmica je zakazana za sredu, od 18 časova na stadionu Mačve. Zbog žutih kartona, Aničić ne računa na Jovanovića i Tošića, kao i Šušnjara zbog povrede.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa