Info

26. februar 2020.26. feb 2020.
Selo nije zaboravljeno

Selo nije zaboravljeno

Priprema za asfaltiranje puta koji povezuje grad Šabac i opštinu Vladimirce, počela je danas u Orašcu. Navedena deonica je deo lokalnog puta Orašac-Mrđenovac, i od velikog je značaja jer spaja Orašac, Mrđenovac i Miokus sa šabačke strane i Dragojevac, Zvezd i Provo sa vladimiračkog dela.

Saobraćajnica je dugačka dva kilometra i široka pet metara, dok je sredstva za izvođenje radova u visini od 30 miliona dinara, obezbedio grad Šabac.

Selo nije zaboravljeno, kazao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i dodao:
-Prošle godine smo u infrastrukturu investirali oko 10 miliona evra. Planiramo da u prva četiri meseca ove godine investiramo još dodatnih pet miliona evra. Ovo je nastavak investicije iz prošle godine i nema nikakve veze sa izbornom kampanjom.

Gradonačelnik je ovom prilikom istakao i pitanje za građene Šapca:“Da li žele da odbrane snažne investicije i modernizaciju jednog slobodnog grada ili žele da dozvole da Sandokan otme naš grad“, pitanje o kojem će sugrađani moći da razmišljaju u sledeća dva meseca.

Radovi na ovoj deonici bi trebalo da se okončaju za petnestak dana. A u narednih nekoliko dana očekuje se početak radova na opštinskom putu koji će spajati Mačvanski Pričinović u opštini Šabac i Mačvanski Metković u opštini Bogatić.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa