Info

15. april 2020.15. apr 2020.
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Lončar: Nema infektologa za rad u privremenoj bolnici u Šapcu

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, danas je na konferenciji za medije rekao da nema infektologa koji bi radio u privremenoj bolnici u Šapcu u koju bi bili smešteni lakše oboleli pacijenti sa koronavirusom. Takođe, zamolio je i da se ovo pitanje ne prebacuje na polje politike.

Na današnjoj konferenciji u Vladi Republike Srbije na kojoj je govorio ministar Lončar pročitano je i pitanje redakcije "Glasa Podrinja" koje je glasilo: Zašto Štab za vanredne situacije Grada Šapca još uvek nije dobio odgovor premijerke Ane Brnabić i ministra Zlatibora Lončara na zahtev da u Šapcu počne da radi privremena bolnica za smeštaj osoba sa lakšim simptomima zaraze koronavirusom?

-Moramo da imamo infektologa koji bi tu radio. Trenutno nemamo infektologa na raspolaganjui to je razlog. Molio bih sve da znaju da sve pažljivo razmatramo i da ne pretvaraju stručna pitanja i ono što može da ugrozi nekoga, da se prebacuje na neko drugo polje, posebno ne na političko, rekao je Lončar.

Redakciji "Glasa Podrinja" ostaje nejasno zašto je ministar ovo pitanje protumačio kao "prebacivanje na polje politike".

Najnoviji broj

13. jun 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa