1. maj 2020.1. maj 2020.
foto: www.ossrb.org

foto: www.ossrb.org

OSS doneo konačnu odluku

Iščekujući odluke sportskih saveza povodom sezone prekinute još sredinom marta usled uvođenja vanrednog stanja, prvi je konačnu odluku doneo Odbojkaški savez Srbije (OSS). Sezona je proglašena završenom, nije poništena, već su prema trenutnom stanju proglašena okončanom.

Izvršni odbor Odbojkaškog saveza Srbije, predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije i direktor takmičenja OSS, na elektronskoj sednici, održanoj u utorak, 28. aprila, doneli su odluku da se prekidaju i smatraju okončanim takmičenja u Banka Poštanska štedionica Super ligi, Prvoj ligi i Prvoj B ligi za takmičarsku 2019/2020. godinu.

Proglašavaju se pobednici prva tri ranga takmičenja prema zatečenom stanju. TENT iz Obrenovca u konkurenciji seniorki i Vojvodina NS seme iz Novog Sada u konkurenciji seniora proglašavaju se za prvake Srbije, odnosno pobednike Banka Poštanska štedionica Superlige 2019/2020.

Srem iz Sremske Mitrovice u konkurenciji seniorki i Borac iz Starčeva u konkurenciji seniora proglašavaju se pobednicima Banka Poštanska štedionica Prve lige 2019/2020. i stiču pravo nastupa u Superligi u sezoni 2020/2021.

Izvor: Sportski žurnal

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa