Info

1. jul 2020.1. jul 2020.
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Humani Novak: Donirao pet miliona bolnici u Novom Pazaru

Novak Đoković, najbolji srpski i svetski teniser, još jednom je demonstrirao veličinu, odlučivši da donira pet miliona dinara bolnici u Novom Pazaru.

Kako je potvrđeno za Nova.rs, Novak koji je posle “Adrija tura” bio pozitivan na novi virus Covid-19, doneo je odluku zajedno sa fondacijom “Novak Đoković” da pomogne građanima Novog Pazara.

Veliki šampion očigledno je svestan činjenice koliko je zaista teška situacija u najugroženijem gradu u Srbiji, odakle ne prestaju da stižu strašni snimci prepunih bolnica u kojima su pacijenti bili u hodnicima.

Đoković je imajući u vidu tešku situaciju u tom gradu lično kontaktirao rukovodstvo bolnice i ponudio da “Fondacija Đoković” odmah kupi sve što je neophodno za lečenje zaraženih virusom Covid-19.

“Đoković je već uplatio pet miliona za kupovinu zaštitne opreme, lekova i medicinskih aparata, a dogovor je da sledeće nedelje uplati još koliko bude potrebno”, rekao je Tanjugu direktor Doma zdravlja u Novom Pazaru Ervin Ćorović.

U pitanju je velika pomoć, ubedljivo najveća koju je Novi Pazar dobio, navodi Ćorović

“U ime svih građana Novog Pazara i svih zdravstvenih radnika zahvaljujem se na pomoći koja će biti iskorišćena za ovu borbu i za kupovinu zaštitne opreme, medicinskih aparata i lekova”, ističe Ćorović.

Podsetimo, Novak i Jelena koji se leče od koronavirusa, osećaju se dobro, nemaju nikakve simptome i u narednim danima će uraditi kontrolni test.
Izvor: Portal Nova S Petar Milovanović

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa