25. novembar 2020.25. nov 2020.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

AMSS: Smanjena vidljivost

Magla u većini krajeva Srbije smanjuje vidljivost i otežava vožnju te se vozačima preporučuje putovanje u vremenu od 10 do 16 časova kada će vidljivost biti bolja u odnosu na jutarnje i večernje sate, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Vozačima se preporučuje da koriste svetla za maglu kada je vidljivost ispod stotinak metara, a ukoliko je vidljivost ispod 50 metara da upale i sva četiri pokazivača pravca. Na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza kamioni na izlazu na prelazu Batrovci čekaju 180 minuta, Šid 180 minuta, Horgoš 180 minuta, Kelebija 120 minuta, Bačka Palanka 60 minuta. Na ostalim prelazima za kamione nema zadržavanja.

Danas će se u periodu od 9.00 do 18 časova, izvoditi radovi na delu auto-puta E-75, deonica petlja Beograd - petlja Bubanj Potok (Leštane). U zoni radova, u smeru Beograd-Zagreb kao i u smeru Zagreb-Beograd za saobraćaj će biti povremeno zauzeta traka za uključenje/isključenje kod petlje Tošin Bunar kod Studentskog grada.
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa