8. maj 2021.8. maj 2021.
foto:  Beta

foto: Beta

Naslovne strane za 8. maj

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 8. maj 2021. godine najviše pišu o reakcijama na najavu Hrvatske da će otvoriti vojni kamp na Kosovu, o odluci za spajanje SPAS-a i Srpske napredne stranke, o pandemiji korona virusa i o drugim temama.

BLIC - Intervju sa liderom Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandrom Šapićem "Zašto se spajamo sa SNS". O situaciji sa pandemijom korona virusa u svetu "Dupli korona mutant preti da razori Indiju".

VEČERNjE NOVOSTI - List piše o najavama Hrvatske za osnivanje vojnog kampa na Kosovu i Metohiji "Plan Hrvata o kampu ide pred SB UN?". O optužbama za silovanje protiv glumca Branislava Lečića "Za silovanje slabi dokazi?".

DANAS - Intervju sa bivšim funkcionerom SPAS-a Vladanom Glišićem "Šapić je idealan za obračun s ljudima Nebojše Stefanovića". Glumac Rade Šerbedžija u intervjuu navodi "Radnici će opet glasati za one koji se kunu u 'nacionalne ideale'".

POLITIKA - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom najave da će Hrvatska otvoriti svoj vojni kamp na Kosovu "Vučić: Garantujem da neće biti novih 'Oluja'". O pandemiji korona virusa "Da li će patenti vakcina postati javno dobro".
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa