15. maj 2021.15. maj 2021.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Ministarstvo građevinarstva: Dva miliona dinara za Ljuboviju

Na javnom konkursu za dodelu bespovratnih sredstava koji je sprovelo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Ljuboviji je dodeljeno 2.000.000 dinara iz budžeta Republike Srbije za sufinansiranje izrade dokumenta PGR za naseljeno mesto Ljubovija.

Plan generalne regulacije u Ljuboviji je u fazi ugovaranja, a procenjena vrednost je 4.000.000 dinara, od čega je 2.000.000 dinara obezbeđeno ovim konkursom.

Sredstva je dobilo dvadeset jedinica lokalne samouprave na teritoriji Republike Srbije u ukupnom iznosu od 27.736.806 dinara. Iz Ministarstva poručuju da pored nacionalnih infrastrukturnih projekata, značajna su ulaganja u lokalne saobraćajnice i komunalnu infrastrukturu kako bi se podigao kvalitet života građana u celoj Srbiji.

Bespovratna sredstva iz budžeta Republike Srbije za sufinansiranje izrade planskih dokumenata dobila su tri grada: Zaječar, Novi Pazar, Leskovac i opštine: Ljubovija, Golubac, Bojnik, Bosilegrad, Brus, Ljig, Ražanj, Nova Varoš, Blace, Mali Iđoš, Bačka Palanka, Tutin, Lapovo, Trgovište, Babušnica, Arilje i Kanjiža.
Ljubovija.info

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa