Info

20. april 2022.20. apr 2022.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

700 naslova za bogatiju biblioteku


U okviru akcije RTS “Knjiga solidarnosti” u koceljevačku osnovnu školu stiglo je 700 knjiga, od školske lektire do beletristike, koje će obogatiti ne samo biblioteku u matičnoj školi već i u izdvojenim odeljenjima.


Poklone je rukovodstvu i đacima škole uručio urednik programske akcije Mihajlo Šćepanović koji je tom prilikom istakao da je za pola veka na ovaj način upotpunjen veliki broj biblioteka te da je ove godine na red došla i OŠ “Mića Stanojlović” u Koceljevi.

Glas Podrinja


-Ovaj kraj ima dugu i bogatu tradiciju, 175 godina kako su počele da rade škole, da se opismenjuje narod, da dečica vole knjigu. Ovoga puta doneli smo prelepe knjige za one od 7-77 godina, za vaš uzrast, za vaše nastavnike, roditelje i sve one koji vole knjigu. Do vaše škole doneli smo 700 knjiga. Poštovana deco, kako bi rekao Duško Radović, nastojte da iskoristite ove knjige, da ih čitate, jer što više čitate to više vredite- poručio je Šćepanović koceljevačkim osnovcima i dodao da su impresije izuzetno pozitivne, posebno kada se ima u vidu da je ova škola poznata po jednoj izuzetnoj pesničkoj tradiciji.

Glas Podrinja


I upravo su se đaci, članovi literarne sekcije, stihovima svojih pesama zahvalili gostima na vrednom poklonu, dok je direktorka ove obrazovne ustanove Sonja Popović istakla da su u školi počastvovani što su od strane RTS odabrani da dobiju donaciju od 700 knjiga.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa