16. maj 2022.16. maj 2022.
Beta

Beta

Naslovne strane

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za ponedeljak, 16. maj najviše pišu o održavanju 35. Beogradskog maratona, o mogućnosti ponavljanja lokalnih izbora u Beogradu, o prvom odlasku na letovanje bez mera protiv korona virusa i o drugim temama.

BLIC - O tome kako će izgledati odlazak na more ovog leta "Sve o prvom letovanju bez korone". Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Mnogo nas košta što nismo uveli sankcije Rusiji".

VEČERNjE NOVOSTI - List piše o obeležavanju 100 godina od ujedinjenju srpske Patrijaršije "Patrijarh pozvao na jedinstvo i zajedništvo". "Našu 'Slobodu' tajno snimali", list piše o detaljima hapšenja dvojice Poljaka u Čačku.

DANAS - "Opozicija još merka termin za novo glasanje", predsednik Srbije Aleksandar Vučić o mogućem ponavljanju lokalnih izbora u Beogradu. "Hiljade učesnika i učesnica na jubilarnom 35. Beogradskom maratonu", o maratonu koji je u nedelju održan u glavnom gradu.

NOVA - Opozicija o ponudi predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića za ponavljanje izbora u Beogradu "Spremni smo za nove izbore u BG, pobedićemo". "Koji ti je sad izgovor da ne budeš uz EU", list piše o poseti Vučića Berlinu.

ALO - "Nameštaljka", list piše o Evroviziji. "Narode, odahni: Struja neće poskupeti", tvrdi list.

INFORMER - "I Evroviziju pretvorili u politiku", piše list o takmičenju za pesmu Evrovizije. Iz intervjua predsednika države Aleksandra Vučića, list piše pod naslovom "Svetski rat".

KURIR - "Politika ili muzika", list piše o Evroviziji. Iz intervjua predsednika države Aleksandra Vučića "Jasno, Vučić: Srbija trpi ogromnu štetu zbog neuvođenja sankcija Rusiji".

SPRSKI TELEGRAF - "Cela Juga glasala za Konstraktu izdale nas tri zemlje", o Evroviziji. Scenario koji se sprema "Zapad i Istok će se na kraju nagoditi preko leđa Srbije", piše list.

POLITIKA - Predsednik Vučić o međunarodnom položaju Srbije "Principa se ne drže ni Zapad ni Rusija". Intervju sa kandidatom na izborima za predsednika Srbije koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Zdravkom Ponošem: "Imamo prostora za novu političku organizaciju".

Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa