17. jun 2022.17. jun 2022.
Radivoje Mićić i Boban Birmančević (Foto: Glas Podrinja)

Radivoje Mićić i Boban Birmančević (Foto: Glas Podrinja)

SNS najavila izbore za savete mesnih zajednica u nedelju

Gradski odbor Srpske napredne stranke održao je danas konferenciju za medije na kojoj su tema bili izbori za savete mesnih zajednica koji se održavaju u nedelju. Izbori će se održati u 56 mesnih zajednica, a SNS je podržala liste na kojima su, kako su rekli, pošteni ljudi koji će raditi u interesu građana.

-Prilika je da na ovim izborima naši sugrađani odluče ko će u njihovo ime i u interesu tih mesnih zajednica i grada Šapca predlagarti određene projekte i želje naših sugrađana, kroz rad Gradske uprave, pretvoriti u stvarnost. Šta će u narednom periodu raditi Gradska uprava zavisi i od izbora u nedelju. Mi, kao odgovorna stranka, i ovog puta podržavamo ljude koji mogu da urade nešto dobro za svoju mesnu zajednicu i svoje komšije. Podržaćemo sve koji dobiju glasove napih sugrađana. Siguran sam da će građani znati da izaberu najbolje ljude. Saveti mesnih zajednica, kao prvi i osnovni oblik koji donosi odluke, ima pravo i mogućnost, ali i obavezu da projekte koji su delegirali sugrađani, uz pomoć GU, pa i Republike, sprovede u delo, rekao je Boban Birmančević poverenik Gradskog odbora SNS Šabac.

Radivoje Mićić, poverenik SNS, podsetio je da se na nivou mesnih zajednica zadovoljavaju osnovne potrebe građana i da se na tom nivou odlučuje o važnim stvarima za svakodnevni život građana, od zamene sijalica na javnim površinama, pa do dečjih igrališta i ambulanti na određenoj teritoriji.

-SNS je, nakon uvida u predloge kandidata za svih 56 saveta mesnih zajednica, podržala liste. Razgovarali smo sa građanima u svim mesnim zajednicama i dali podršku ljudima koji u svojim sredinama imaju kredibilitet, koji su pošteni i koji će posao u savetu obaljati u interesu građana koje zastupaju.

Na izborima pravo glasa ima 92.139 građana, a bira se ukupno 470 članova saveta. Prestavnici SNS pozvali su građane da u nedelju izađu u što većem broju na birališta i izaberu predstavnike koji će najbolje zastupati njihove interese.

Izbori traju od 8.00 do 18.00 časova.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

13. jun 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa