25. novembar 2022.25. nov 2022.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 25. novembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 25. novembar, pišu o Kosovu posle dogovora o registarskim tablicama vozila i o učešću fudbalera Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

BLIC - List u tekstu pod naslovom: "Tablice su pobeda, ali najteže nam tek dolazi" piše da su pregovori Beograda i Prištine sve bliži "kritičnoj fazi". O vršnjačkom nasilju u Subotici: "Dečak ostao bez slizine zbog Tiktoka".

VEČERNjE NOVOSTI - "Prvi let 'orlova' zaokupio Srbe" - o učešću reprezentacije Srbije na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru. Posle dogovora o registarskim tablicama list piše: "Kurti da sprovede sve stare sporazume".

DANAS - "Taktička pobeda ili strateški poraz" - o oprečnim reakcijama na dogovor koji su postigli pregovarači Beograda i Prištine u Brislu. Bivši fudbaler i trener Dragoslav Stepanović kaže o reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru: "Da ponovimo Čile i uđemo u polufinale".

NOVA - List piše da je "polovičan dogovor" Beograda i Prištine vratio stvari na početak: "Jedini uspeh krhki mir na Kosovu". List, pod naslovom "Ruski rulet od Užica do Zlatibora", piše o navodno najsmrtonosnijem putu u Srbiji.

POLITIKA - "I da uvedemo sankcije Rusiji, tražili bi da priznamo Kosovo" - prensi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. List piše i: "Sprema se neopravdano poskupljenje kafe za 10 odsto".
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa