Info

29. novembar 2022.29. nov 2022.
Foto: Beta

Foto: Beta

Naslovne strane za utorak 29. novembar 2022. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za utorak 29. novembar 2022. godine najviše pišu o svetskom prvenstvu u fudbalu, ali i o platama, beogradskim izborima i nasilju u školama.

ALO - "Orlovi za infrakt", o nastupu fudbalera Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru i utakmici sa Kamerunom. "Pao Tito, sledeći je Zvicer", o međunarodoj akciji hapšenja krijumčara kokaina.

BLIC - U tekstu pod naslovom "Bura oko Piksija", piše da je odigran "šokantan remi 'orlova' sa Kamerunom" i da se zbog toga selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković našao na meti kritika. O zatvaranju kovid ambulanti "Koronu će lečiti 'obični' lekari".

VEČERNjE NOVOSTI - O predstojećoj utakmici sa Švajcarskom, koja će odlučiti opstanak reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu "U petak se pokažite: Ili jeste ili niste".

DANAS - O novom mandatu Tomislava Nikolića na čelu Nacionalnog saveta sa koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom pod naslovom "Sigurna kuća za istrošene kadrove". O obećanju Siniše Malog da će prosečna plata u decembru dostići 720 evra "Inflacija pojela povećanje zarada".

INFORMER - "Piksi šta ovo bi", o utakmici fudbalera Srbije i Kameruna na Svetskom prvenstvu u Kataru i šansama za plasman u nastavak takmičenja. List piše da su odobrene nove cene energenata u tekstu pod naslovom "Račun za struju 280 dinara veći".

KURIR - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Osla "Norvežani ponudli tri rešenja za energetiku, potrebne promene u javnim preduzećima". "Kamerun šokirao Srbiju", o nerešenom rezultatu utakmice fudbalera Srbije i Kameruna na Svetskom prvenstvu u Kataru.

NOVA - O fudbalskoj utakmici Srbije i Kameruna sa nerešenim rezultatom "Srbija prokockala izvesnu pobedu". Predsednica beogradskog odbora SSP-a Mila Popović kaže "Samo novi izbori u Beogradu zaustavljaju dalje uništavanje grada". Ruski reditelj Aleksandar Sokurov tvrdi "Svi političari su udareni u glavu".

POLITIKA - List piše da su fudbaleri Srbije ispustili pobedu protiv Kameruna "Kazna za igru bez odbrane". O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa kraljem i premijerom Norveške list piše pod naslovom "Sistematski progon Srba na severu Kosova i Metohije". Prenosi i najavu ministra prosvete Branka Ružića "Nove mere protiv nasilja u školama do 20 decembra".

SRPSKI TELEGRAF - "Vučić najavio seču direktora u energetici", o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa