25. januar 2023.25. jan 2023.
T. Šaikutidinov (foto: Glas Podrinja)

T. Šaikutidinov (foto: Glas Podrinja)

Peštanski izazov za Šapčane

Vaterpolisti Šapca večeras od 18:30 igraju prvi meč četvrtfinala Evro kupa. U Budimpešti rival VK Šabac biće domaći Vašaš, prvi favorit takmičenja.

Mađari su favoriti u dvomeču, a zajedničko za obe ekipe je ne baš uspešan niz rezultata od početka 2023. godine, te je i ovo prilika za iskupljenje i prekid slabog niza.

Revanš je kroz dve nedelje, 8. februara, na Gradskom bazenu u Šapcu.

-Važno je da ne dozvolimo njihovo odvajanje na startu. Nismo ni mi, ni oni u odličnoj formi, te verujem da ima prostora za iznenađenje, ali samo ukoliko odigramo kako možemo, bez grešaka i slabosti ispoljenih na turniru Regionalne lige. Nismo bili kompletni, problemi sa povredama, virusom i sve to je prouzrokovalo da ne ostvarimo više, ali je sada fokus na Vašašu - istakao je prvotimac Kristijan Šulc.


-Izuzetan tim, sklapan za finalni turnir Lige šampiona. Ipak imaju neke slabosti koje su ih koštale poraza u plej of u kvalifikacija. Naš zadatak je da ih iskoristimo, primoravajući domaće da čine greške. Važno je da imamo aktivan rezultat pred revanš - uveren je Mihailo Repanović.


Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa