27. januar 2023.27. jan 2023.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Ekonomska škola „Stana Milanović“ obeležila Svetog Savu

Kolektiv i učenici Ekonomske škole „Stana Milanović“ obeležili su, uz prigodan program, školsku slavu Svetog Savu, u prisustvu sveštenstva Eparhije šabačke, gradonačelnika Šapca dr Aleksandra Pajića i drugih gostiju.
Foto: Glas Podrinja

-Svakog 27. januara je izuzetna čast da prvo ugostimo naše drage penzionere, kao i ostale goste, jer je naša škola otvorenog srca i duše. Pošto smo u zgradi zadužbine, to znači da smo samo nastavili taj dobročitinteljski put. Dodeljene su i jubilarne nagrade. Verujemo da su one teške godine kada je u školi bilo malo ljudi i učenika iza nas. Istakla bih da su učenici izneli ovogodišnji program i dali mu svoj lični pečat, čime se izuzetno ponosim. Pohvalila bih i hor naše škole, decu koja su imala veliku želju da otpevaju svoju himnu- naglasila je direktorka Ekonomske škole Sonja Mijatović Jokić.

Foto: Glas Podrinja

Dodeljeno je devet jubilarnih nagrada za profesore sa od 10 do 35 godina staža, koji su, kako je podvukla direktorka škole, „ostavili svoj pečat, svako od njih na najlepši mogući način, negujući buduće naraštaje i prenoseći prave vrednosti“.
Foto: Glas Podrinja

-Za mene je danas poseban dan, kao, verujem, i za ostale kolege, jer je zaista lepo kada dobijete aplauz od nekadašnjih profesora, koji su sada u penziji i došli su kao gosti u školu- poručila je nagrađena za deceniju rada, profesorka ekonomske grupe predmeta Ana Jovanović.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa