1. april 2023.1. apr 2023.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Danas organizovani Susreti učitelja u OŠ "Nata Jeličić" u Šapcu

Društvo učitelja Šapca, danas je organizovalo Zimske susrete učitelja u osnovnoj školi „Nata Jeličić“ u Šapcu. Koncipirani kao dan stručnog usavršavanja, Susreti su okupili više od 300 učitelja. Pokrovitelj je Grad Šabac.
Gradonačelnik Pajić otvara Susrete učitelja/Glas Podrinja

- Veliko je zadovoljstvo što smo pokrovitelji ovog susreta, jer obrazovanje je stub našeg društva. Više od milijardu i 315 miliona dinara Grad ulaže u obrazovni sistem, što je preko 21 odsto ukupnog budžeta grada. Društvo učitelja Šapca na čelu sa gospođom Mijušković dokazalo je da svojim kvalitetom može da okupi veliku snagu, koju predstavljaju učitelji. Na nama je da im stvorimo uslove za njihovo usavršavanje, što oni svakako zavređuju kvalitetnim radom i ljubavlju prema učenicima. Nadam se da će u narednom periodu i materijalni položaj samih prosvetnih radnika biti poboljšan. Trudimo se kao lokalna samouprava da nam obrazovanje bude prioritet i to dokazujemo svim što na nivou grada radimo. Ulaganje u obrazovanje jeste jedan od glavnih prioriteta na putu Šapca kao grada budućnosti, istakao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić, koji je otvorio Susrete.
Glas Podrinja

Učitelji danas imaju priliku za usavršavanje na deset seminara, koje je odabrao Učiteljski odbor u cilju razvoja kompetencija učitelja.
Glas Podrinja

- Posle dve godine onlajn rada, drugačije je. Bilo je manje interakcije, manje smeha, malo manje druženja između nas. Danas imamo i malu tremu, jer posle dve godine nije lako susresti se sa više od 300 kolega na jednom mestu, kaže Suzana Mijušković, predsednik Društva učitelja Šapca i dodaje da je Grad Šabac jedini grad u Srbiji koji je pokrovitelj Susreta učitelja.
Glas Podrinja
Glas Podrinja

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa