29. april 2023.29. apr 2023.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Prvo mesto za Katarinu

Na upravo završenom republičkom takmičenju iz računovodstva, održanom u Srednjoj školi u Koceljevi, prvo mesto sa jednakim brojem bodova, podelile su takmičarke iz škole domaćina i Smedereva.

Katarina Milošević, maturantkinja koceljevačke srednje škole i Jovana Ilić, predstavnica Ekonomsko-trgovinske škole iz Smedereva osvojile su po 86 bodova, što je bilo dovoljno za osvajanje prvog mesta.

Drugoplasirana je bila takmičarka iz Druge ekonomske škole iz Beograda, Tijana Trifunović, sa osvojenih 74 poena, dok su treću poziciju sa dva boda manje podelile Nevena Miletić i Neda Panić iz Paraćina, odnosno Beograda.

Katarina Milošević kao i njena mentorka, profesorka Marijana Bajić, nisu krile zadovoljstvo postignutim rezultatom i ponovnim osvajanjem prvog mesta učenika Srednje škole iz Koceljeve, ističući da je ovo ogroman rezultat za jednu školu iz male sredine, koja ima samo jedno odeljenje ekonomskih tehničara.

Naime, zahvaljujući prošlogodišnjem maturantu ove obrazovne ustanove Andriji Panteliću, koji je osvojio prvo mesto na državnom takmičenju iz računovodstva, Koceljeva je ove godine bila domaćin nadmetanja srednjoškolaca i ponovo se našla na samom vrhu rang liste.



Glas Podrinja

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa