7. septembar 2023.7. sep 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Počelo asfaltiranje ulica u Vaganu

Asfaltirane su ulice Branka Ćopića i Desanke Maksimović, a uskoro će početi asfaltiranje i ostalih ulica u Vaganu, ka što su Radnička, Nemanjina i Balkanska, prenosi Ljubovija.info.

Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović sredinom avgusta je obišao to naselje i tom prilikom Jovanović je od predstavnika izvođača radova dobio uveravanje da će svi nedostaci, na koje su ukazali meštani Vagana, biti otklonjeni i da će se vrlo brzo početi sa asfaltiranjem ulica. U toku je rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže, kolovozne konstrukcije, izgradnja atmosferske kanalizacije i obostranih trotoara.
Ljubovija.info

Predsednik Jovanović obišao je naselje Vagan i razgovarao sa stanovnicima ovog kraja.

-Kao što je i bilo dogovoreno, radovi se nastavljaju i privode kraju. Već nakon asfaltiranja ove dve ulice, Vagan izgleda potpuno drugačije i siguran sam da će po završetku radova biti jedan od najlepših delova Ljubovije- rekao je Jovanović.


Projekat rekonstrukcije ulica u Vaganu planiran je dvogodišnjim finansiranjem iz budžeta Opštine Ljubovija, a vrednost investicije iznosi 100 miliona dinara.
G.P.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa