22. septembar 2023.22. sep 2023.
Radovi na asfaltiranju deonica puta u dužini od 1100 metara(Foto: Glas Podrinja)

Radovi na asfaltiranju deonica puta u dužini od 1100 metara(Foto: Glas Podrinja)

Asfaltiranje puta u Bukoru

U Bukoru u toku su radovi na asfaltiranju deonica puta u dužini od 1100 metara. Kako je istaknuto prilikom obilaska radova u vrednosti od 10,6 miliona dinara u svim delovima grada radi se na putnoj infrastrukturi.
Foto: Glas Podrinja

-Sve ono što smo obećali meštanima smo uradili, te se nadamo da će asfaltiran put biti od značaja za stanovnike Bukora, kako bi lakše dolazili do svojih imanja. Takođe, imaće bolju putnu vezu sa opštinama Vladimirci i Koceljeva- naglasio je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i dodao da vremenske prilike pogoduju radovima, te da su planirani radovi u Varni, Kasarskim Livadama, Jevremovac.

-Po završetku vašara biće urađena i Savska ulica i Šapcu. Verujem da će ona biti jedna od najlepših ulica u gradu. Započinjemo i sa montažom međunarodnog putničkog pristaništa. Zahvaljujemo se meštanima Bukora, ali i svih drugih MZ na strpljenju, saradnji i podršci. Nastavljamo sa radovima u svim delovima Grada Šapca.

Mladi ostaju na selu


Iako je selo Bukor teritorijalno najudaljenije od gradskog jezgra veliki broj meštana je odlučilo da ostane na svojim imanjima. Kako je naglasio Marko Tovarović da u selu živi oko 100 dece uzrasta do 15 godina.

-Imamo veliki broj porodica sa troje i četvoro dece, te nam je put bio potreban. Mnoge druge stvari su urađnjene u protekle tri godine koje su nam značile. Ne samo putevi, već i Dom kulture, škola. Veliku zahvalnost dugujemo gradskoj upravi, gradonačelniku – dodao je Tovarović.
Foto: Glas Podrinja
M. Ž.

Najnoviji broj

30. novembar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa