23. septembar 2023.23. sep 2023.
Beta

Beta

Naslovne strane za subotu, 23. septembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 23. septembar pišu o reakcijama na obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, o povećanju broja inficiranih korona virusom, i o drugim temama, prenosi Beta.

BLIC - "Srbi za 'kavčane' kopali tunel do depoa suda", list piše o istrazi povodom kopanja tunela do zgrade Višeg suda u Podgorici.

VEČERNjE NOVOSTI - List piše o dešavanjima na Kosovu "Bombama na Srbe, a Brisel zabrinut". "Beograd kao jak megafon malih zemalja", o obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

DANAS - Reagovanja na govor predsednika Srbije u UN "Cinični govor Vučića i populistički pristup". Intervju predsednika Nove demokratske stranke Srbije "Miloš Jovanović: Sledi jedna od prljavijih kampanja".

NOVA - O govoru predsednika Srbije u Ujedinjenim nacijama "Vučić kritikovao SAD i Nemačku kao Milošević". "Pomoć od države platićemo akcizama" o stanju srpske ekonomije.

POLITIKA - "Čelnici Srpske liste meta bombaških napada", o dešavanjima na Kosovu. List piše o povećanju broja zaraženih korona virusom "Nepredvidivo kretanje devetog talasa korone".
G. P.

Najnoviji broj

18. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa