2. decembar 2023.2. dec 2023.
Pixabay

Pixabay

Predizborna kampanja u fokusu medija

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote, 2. decembra, najviše pišu o predizbornoj kampanji za izbore zakazane za 17. decembar.

BLIC - "Političari se na Tiktoku bore za glasove mladih", piše list. "Simići prave med a Birtaševići gaje voće na 10 hektara", o kandidatima za "Najdomaćina 2023.".

VEČERNjE NOVOSTI - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa međunarodne konferencije o klimatskim promenama u Dubaiu "Kako da se borimo za klimu dok se ratuje?!".

DANAS - "Slučaj Miketić: Seks, BIA, laži i odgovornost", piše list." Tužilaštvo ne reaguje na aferu u kol centru SNS-a", piše list.

NOVA - "Samo na hranu ode jedna plata", o ceni osnovnih životnih namirnica. "'Žmure' na falisfikate potpisa da bi osvojili što više mandata", piše list.

POLITIKA - "Bićemo najveće iznenađenje 17. decembra", rekao je lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić koji na izbore izlazi u koalciji sa pokretom "Otete bebe" i strankom Dosta je bilo Saše Radulovića. "Očekujem dvocifren rezultat na izborima", rekao je lider Pokreta ove kraljevine Srbije Vojislav Mihailović čija stranka sa Novom Demokratskom strankom Srbije čini koalicju NADA.
Beta

Najnoviji broj

29. februar 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa